Adio, Toamna! – epilogul concursului

Pe 10 decembrie au fost trase la sorţi cele cinci premii oferite de Editura Paralela 45 la concursul Adio, Toamnă!. La tragerea la sorţi au participat copiii care au rezolvat cerinţele tuturor celor trei probe ale concursului:

  • Etapa I: desen, ilustraţie după poezii dedicate toamnei.
  • Etapa a IIa: modelaj cu plastilină, peisaj de toamnă.
  • Etapa a IIIa: colaj, ghetuţa lui Moş Nicolae.

Câştigătorii au fost: Alexandru M, din Slobozia, Anca D., Bucureşti, Marian B, Bucureşti, Ştefan A, clasa a treia, Durneşti şi Teofana I, clasa a patra, Durneşti.

Premiile au constat dintr-o lucrare din colecţia Poveşti şi legende europene şi o lucrare din colecţia Hai să învăţăm, şi au fost expediate prin poştă de Naz şi Ani, săptămâna trecută.

Povesti si legende europene Povesti si legende europene Povesti si legende europenePovesti si legende europene Povesti si legende europene

Felicitări participanţilor, şi mulţumim Editurii Paralela 45 pentru premiile oferite.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

3 Comments

  1. Premiile pentru Stefan si Teofana au ajuns la Botosani. Multumim mult pentru premiile oferite, ne sunt de ajutor la lectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente