Concurs: Bradutul meu special – Emanuel M., Durnesti-Botosani, 9 ani

Clopotei din carton de oua

Bradutul meu special. Concurs cu ornamente de Craciun

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 decembrie, ora 00:00, şi 19 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , .

5 Comments

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am gasit întâmplator blogul tau, am citit câteva articole si nu am vrut sa ies înainte sa te felicit – mi-a placut mult ce am gasit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, posi sa ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face pl?cere sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  M-am gândit asadar ss vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piese necenzurate. Avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa cât mai complexa de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca poate ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram (binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place). Dorim de asemenea sa îti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stima Vlad!

 2. Votul la concursul “Bradutul meu special” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Emanuel, la 19.12.2010, ora 24:00, exista:

  3 comentarii valide (cu IP unic)
  6 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  2 puncte acumulate (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente