Ce poti face cu clemele de rufe…

Săptămâna trecută am lansat o provocare pentru Năzdrăvani şi părinţii lor, referitoare la realizarea temei. Sarcina a fost realizarea unei decoraţiuni pentru pomul de iarnă folosind o clemă de rufe din lemn (am înţeles că au fost cam rare, şi au fost folosite şi din plastic). Marea majoritate a respectat cerinţa şi a folosit cârligul, ca parte componentă a decoraţiunii, nu doar l-a decorat. M-am bucurat nespus să văd că, pe lângă cele două propuneri pe care eu le-am făcut au apărut multe alte modele şi îmbinări de materiale diverse.

Şi, dacă serile de iarnă vi se par prea lungi, încercaţi… atât cu cleme de rufe, cât şi provocarea acestei săptămâni: decoraţiune din cofraj de ouă.

Ornament din cleme de rufeOrnament din cleme de rufeOrnament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe Ornament din cleme de rufe

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente