Concurs: Bradutul meu special – Alexandru M., Slobozia, 5 ani

Pentru concurs am facut o decoratiune pe care o s-o numim " Ingerasul".

Materiale necesare: carton colorat, lipici, ata si perforator cu diferite forme de iarna
Executie: se decupeaza cartonul in formele aratate in prima fotografie, cercul pt fata si parul in forma dorita de copil (Alex a vrut sa fie baietel, asa ca parul a fost scurt). Se lipeste capul pe corp, parul pe cap, apoi manecile – una deasupra si cealalta sub corp, apoi mainile si picioarele. Se deseneaza fata, apoi se decoreaza imbracamintea. Pe cap se poate face o coronita de in forma de cerc (aura ingerului). Pe spate se lipesc aripi facute in forma de evantai si apoi se agata cu o ata.

Bradutul meu special. Concurs cu ornamente de Craciun

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 decembrie, ora 00:00, şi 19 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , .

47 Comments

 1. Votul la concursul “Bradutul meu special” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Alexandru, la 19.12.2010, ora 24:00, exista:

  40 comentarii valide (cu IP unic)
  61 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  32 puncte acumulate (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (45)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente