Felicitare cu bradut, confectionata din hartie

Dacă tot am lansat schimbul de felicitări, ne-am apucat şi de lucru. Am pregătit mai multe modele, deocamdată vi-l arăt pe primul.

Felicitare de iarna cu bradut

Materiale necesare:

 • o imprimantă pentru şablon. Se printează pe carton, faţă-verso, sau pe o hârtie mai grosuţă.
 • acuarele, dacă se poate şi culori metalizate.
 • confetti strălucitoare.
 • foarfecă simplă, foarfecă decorativă, lipici.

După printare se decupează pe faţă, şi se corectează uşor pe spate dacă suprapunerea nu a fost perfectă la print. Se colorează apoi, de preferinţă cu acuarele. Eu am realizat beteala cu acuarele metalizate. Îngerii sunt realizaţi tot cu acuarele, şi şablon cu motive de Crăciun. Cu o foarfecă decorativă se realizează marginile.

Bine-nţeles, fiecare poate personaliza şablonul în funcţie de inspiraţie şi materialele disponibile.

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Mulţumim ArtBook pentru ajutorul dat în realizarea modelului.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

23 Comments

 1. nu stiu cum sa fac… as avea nevoie doar de un bradut pe o pagina A4, mi se pare ca iese prea mica in formatul in care se gaseste…daca ma puteti scoate din dilema…. Va multumesc…

 2. ceau sunt noua mia recomandat sora mea acest site , pot sa te rog sa imi trimiti si mie sabloane de craciun felicitari clopotei si reni
  te rog foarte mult
  multumesc

  • in afara de decorurile cu zane pentru fereastra, toate modelele sunt disponibile pe site. va rog sa cautati linkul in articolele dedicate.

 3. Foarte frumoasa felicitare! O voi ajuta pe Emma, care nu demult a implinit 3 ani, sa faca aceasta felicitare pentru educatoarele de la gradinita. Multumesc! Mai sunt si alte modele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente