Craciun fericit! Sa iti pregatesc o felicitare…?

Chiar dacă mai e ceva mai mult timp până la Crăciun, am început să pregătim felicitările. Şi nu oricum, ci cu destinatar necunoscut. Năzdrăvanii mari şi mici vor realiza felicitări pentru a le trimite prin poştă unui alt Năzdrăvan. Jocul sperăm să fie amuzant, l-am mai încercat anul acesta, de mărţişor, când piticii au aşteptat cu sufletul la gură o "scrisoare" pe numele lor.

Şi pentru ca jocul să se încheie înainte de Crăciun şi toate felicitările să ajungă la destinaţie, creaţiile trebuie să fie gata până pe 10 decembrie. Dacă vrei să participi, trimite o poză cu felicitarea, o scurtă descriere a materialelor folosite, şi adresa ta poştală (nu uita noul cod poştal!) la participanti@talentedenazdravani.eu. Pe 12 decembrie vei primi un email cu o altă adresă la care trebuie să expediezi felicitarea, apoi aştepţi, căci de undeva, de departe, o altă felicitare va porni spre tine.

Felicitările vor fi publicate aici, pe măsură ce ajung la destinaţie. Aşteptăm mesaje: " Eu am primit azi o felicitare de la…!" pentru a putea publica poza.

Pentru orice nelămuriri, folosiţi formularul de contact de mai jos.


Edit:
Sosesc…
Felicitarea Theodorei pentru Mihai Felicitarea Adelei pentru Andra Felicitarea lui Eduard pentru Iris Felicitarile de la Durnesti Felicitarea lui Mihai pentru Andrei Felicitarea lui Alexandru pentru IrisFelicitarea Andrei pentru Theodora Felicitarea Monicai pentru AniFelicitarile de la Bucuresti Felicitarea lui Mihai pentru Iris Felicitarea lui Andrei pentru Eduard Felicitarea Theodorei pentru Alexandru Felicitarea Mariei pentru Adela

Cristina H.
Posted in Ce fac Nazdravanii in timpul liber and tagged , , .

16 Comments

  1. am primit si noi felicitarea de la theodora amely bucuresti
    e foarte frumoasa multumim frumos!!!!
    SARBATORI FERICITE!!!!!
    Pupici de la mihai si mami

  2. Sarbatori Fericite Mihai alaturi de familia ta!!!!!….Theodora s-a bucurat tare mult ca felicitarea ei este prima care a ajuns la destinatie…a lucrat cu mult drag la ea…am mai trimis inca una….sa speram ca ajuge si aceea, desi distanta este mult mai mare….pupici tuturor nazdravanilor si familiilor lor………..de la mine si familia mea.

  3. Iris a primit o felicitare de la Eduard!
    Multumim frumos pentru urari, felicitarea este extraordinara! Nu stiu de unde ati avut frunzulitele mici, pentru globuri, dar ideea este nemaipomenita, si efectul spectaculos!
    multumim inca odata!

  4. Am adaugat felicitarea pe care Andra a primit-o de la Adela.
    Am adaugat si felicitarile pe care doua grupuri de nazdravani le-au realizat si le-au trimis unii altora. Unii din Bucuresti, de la Fundatia Viitor pentru Copiii Romaniei, ceilalti – clasa a treia la Durnesti, in Botosani.

  5. Ei, au mai sosit felicitari!!
    Le-am adaugat pe fiecare, Andrei de la Mihai, Iris de la Mihai si de la Alexandru (in afara stafetei, la dorinta expeditorilor :))

  6. Am primit si noi felicitarea de la Theodora si Alex este foarte incantat.Iti multumim mult si te pupam cu drag.Iti dorim si noi un an plin de realizari, sanatate si sa o bucuri pe mami si pe tati.

    Un gand frumos de la Alex si familia lui.

    Have a Happy New Year – 2011!!

  7. Salut Alex.
    Ma bucur ca in sfarsit a ajuns felicitarea de la mine.
    Am avut emotii ca tu fiind atat de departe nu o sa ajunga.
    Succes la scoala.
    Pupici.

  8. A primit si Adela felicitarea de la Maria. Multumim tare mult, e deosebita … Adela a fost incantata si emotionata pana la primirea felicitarii.Un an nou fericit cu multa sanatate tuturor!

  9. vreau si eu daca se poate modele de felicitari pentru craciun sa le pot realiza cu elevii mei si sablonul cu zana iarna ,dar sa le pot printa.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente