Atelierul Nazdravanilor, picaturi de culoare

Unul dintre cele mai dificile momente în organizarea Atelierului o reprezintă tombola… data trecută copiii au început să simtă miros de premii, să se agite… şi programul a căpătat o turnură rapidă spre premierea tuturor. Acum am schimbat, în timpul tombolei copiii au avut de completat un desen din seria  "Completează imaginea", lucrare apărută la editura Gama. Imediat după tombolă, copiii au primit premiile, iar desenele s-au alăturat acestora în drumul spre casă. Nu am reuşit să văd finalul, doar am văzut că au fost destul de prinşi de idee şi nu au mai dat mare atenţie tombolei.

Am primit de la Mara, unul dintre Năzdrăvanii care participă în mod constant şi la exerciţiile săptămânale, tabloul pe care ea l-a completat în cadrul evenimentului. Mulţumesc părinţilor pentru ajutor, şi felicitări Mara!

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente