Saptamana semintelor

Săptămâna trecută am lipit seminţe, de toate tipurile, de toate culorile, o nebunie totală. Eu cel puţin am adunat grâu din toată casa, dar distracţia a meritat.

Operele copiilor sunt de-a dreptul minunate, sunt câteva care ar concura cu brio opere din galerii de artă veritabile. Dar pana una alta, vă las să va delectaţi cu creaţiile, şi aştept următoarea expoziţie, căci săptămâna aceasta vom picta.

Colaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverseColaj din seminte diverse

Colaj din seminte diverseColajul meu este Pământul. Conturul a fost făcut cu farfuria. Am folosit seminţe de susan la polul nord şi sud, continentele cu seminţe de fasole, floarea soarelui şi oceanele cu seminte de mac. Lipici a fost mierea…

Colaj din seminte diverseA folosit: graunte, susan, in, floarea soarelui, anason si fenicul. A mai avut si orez, seminte de foarea soarelui decojite, grau dar nu le-a gasit nicio utilizare 😀 Ce reprezinta colajul: iarba (jos), furnici (peste iarba). De la stanga: şura (acolo unde dorm gainile), un copacel, jgheab umplut cu mancare pentru gaini, soare. Ar mai fi vrut sa faca si o gaina dar "nu stiu sa fac gaina".

Colaj din seminte diverseA folosit: porumb, fasole, seminţe de dovleac şi de roşcovă. Sus e un soare mare, câteva păsări. În stânga e o buturugă, ia deasupra un cuib în care stă tata, că mama plecase. În mijloc o casă, unde se face focul, şi în dreapta o cuşcă de iepuraş, cu un iepuraş în ea.

Colaj din seminte diverseAm folosit boabe de porumb roşii şi galbene, seminţe de dovleac şi boabe de orez. Am lipit cu aracet, sticluţa cu picurător. M-am distrat de minune! Am făcut nişte fluturaşi ce zboară din floare în floare sub razele de soare, apoi a venit un norişor şi a început să plouă.

Colaj din seminte diverseAm folosit seminţe de floarea soarelui, grăunţe şi boabe colorate de fasole

Colaj din seminte diverseCopacul Toamnei.

Colaj din seminte diverseA folosit: porumb, fasole, seminţe de dovleac, piper şi floarea soarelui. Este o maşină care merge pe asfalt, şi maşina este un Ford Mustang.

Colaj din seminte diverse Am folosit boabe de porumb roşii şi galbene, seminţe de dovleac şi boabe de orez. Am făcut un fluture cu floricele pe aripi.

Colaj din seminte diverse Seminţele folosite au fost: boabe de cafea, boabe de orez, boabe de grâu, seminţe de floare soarelui, seminţe de dovleac, boabe de muştar şi diverse seminte amestecate (mâncarea pentru papagali)

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , .

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente