Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

 1. Exceptionala imagine.De vis,va roog sa-mi trimiteti si mie sablonul pentru a ne bucura su noi de aceasta splendoare.Multumesc anticipat

 2. Tot respectul pentru persoana care a conceput acest decor!
  Mi l-as dori si eu, daca se poate.

  Va multumesc!

 3. Va rog mult, trimite-ti-mi si mie toate sabloanele pe mail! Aveam Zana Iarna dar mi s-a stricat calculatorul si am pierdut-o. Multumesc din suflet!

 4. felicitari ! sunt foarte interesante!!! va rog frumos sa – mi trimiteti si mie sabloanele cu zane .

  multumesc anticipat

 5. As dori si eu sabloanele pentru cele 4 zane,daca se poate!Va multumesc din suflet,va doresc un an scolar minunat!

 6. VREM SI NOI SA NE BUCURAM DE FRUMUSETEA ACESTOR SABLOANE,DECI VA RUGAM SA LE TRIMITETI SI NOUA. VA MULTUMIM MULT!

 7. buna ziua,sunt absolut impresionata,as vrea si eu sablonul cu zanele va rog…va multumesc…

 8. Va rog sa imi trimiteti si mie modelul sa il incerc cu copii de la noi de la centru educational.

 9. Cum as putea intra in posesia zanelor? Mi le doresc atat de mult incat as plati oricat pentru ele! Va rog din suflet sa ma ajutati cumva! Multumesc mult!!

  • In cazul in care nu s-a inteles deja, materialele de pe acest blog nu se ofera contra cost. Este munca mea, si o ofer gratuit. Tot ce solicit este sa nu distribuiti materialul sau sa modificati marca „Talente de Nazdravani” prezenta pe fiecare dintre ele.
   Multumesc,
   Cristina

 10. Impresionant.Felicitari.Sunt noua in domeniu si vreau sa incerc si eu la gradinita.Va rog sa-mi trimiteti si mie pt Zana toamna,zana iarna,zana primavara,va rog frumos.Multumesc

 11. superbe toate materialele!tare mult as dori si eu caci am o sala de grupa”prafuita”luata in primire acum si mi-as dori sa fac ceva pt copii mai ales ca am grupa mica1se poate sa-mi trimiteti sablonul pt cele 4 anotimpuri-zane?multumesc tare mult si sa stiti ca am pus in practica la gradi o multime de ideii:ultima ,frunzele cu hartie de calc-absolut senzationale!astept sabloanele si …la mai multe materiale!salutari din Bacau!

  • daca aveti sugestii, spuneti. de multe ori caut o modalitate mai usoara de a le pune in practica, de a pregati sabloanele pentru print.
   multumesc!

 12. Felicitari! Sunt superbe zanele! As dori , va rog, sa-mi trimiteti si mie sabloanele zanelor!
  Va multumesc!

 13. BUNA ZIUA!AS DORI SI EU SABLOANE CU ZANELE,DACA SE POATE.MI-ATI MAI TRIMIS UNUL CU ZANA PRIMAVARA SI MI-A FOST DE MARE FOLOS LA GRADINITA.MULTUMESC!

 14. Cu adevarat,SUPERB! As dori si eu sabloanele cu cele 4 zane, daca se poate… Multumesc anticipat si va transmit felicitari sincere pentru stradania d-voastra! Va doresc o zi buna!

 15. Hy.Lucrez la o gradinita din Anglia,si sunt in cautarea unor idei pt a decora clasa.M-am gandit sa apelez la cei din tara mea care stiu ca m-ar putea ajuta cu lucruri deosebite( inteligenta si talentul romanilor au ocupat intotdeauna locul de frunte,chiar daca nu a fost apreciat intotdeauna).Mi-au placut ideiile d-voastra si indraznesc sa va rog sa mi le trimite-ti si mie,si daca mai aveti ceva care m-ar putea ajuta sa pregatesc clasa pt sarbatoriile de iarna,v-as fi profund recunoscatoare.Multumesc mult

  • multumesc!
   voi trimite decorul pe mail. pentru alte propuneri rasfoiti un pic listele de la „atelierul de creatie”, sunt aseyate aproximativ pe anotimpuri, si cred ca veti mai gasi cateva idei.

 16. Sunt imagini de poveste. Sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza! Va rog mult sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele patu zane si cele ale fulgilor, fluturilor, etc. Multumesc anticipat

 17. Sunt imagini de poveste. Va rog mult sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele patu zane si cele ale fulgilor, fluturilor, etc. Multumesc anticipat!

 18. Sunt extraordinare cele 4 zane, indraznesc sa va rog sa mi le trimiteti si mie, daca se poate. Multumesc!

 19. va rog mult sa-mi trimiteti si mie sabloanele zanelor
  sunt superbe !!!!!!!!!!!!!!
  multumesc anticipat

 20. Buna ziua! As dori sa primesc si eu va rog frumos cele 4 sabloane cu zane.
  va multumesc tare mult!

 21. Sunt superbe!
  Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul celor 4 zane pentru a ne bucura si noi de aceastea.
  Va multumim!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente