Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Imi place mult decorul. As vrea sa le fac o surpriza baietilor decorandu-le astfel camera, imi pteti trimite va rog sabloanele? Multumesc!

  2. sunt deosebite si le doresc pt piticii mei…multumesc si promit sa va trimit imagini cu ele dupa asamblare

  3. Felicitari pentru toata munca depusa!Va rog frumos, daca doriti, sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane.Imi vor fi foarte utile la pavoazarea clasei.Multumesc anticipat!

  4. Va rog mult sa-mi trimiteti aceste minunate sabloane aferente celor 4 anotimpuri( sau daca nu puteti, macar ptr iarna). Sunt extraordinare!!! Sunteti minunati si ne ajutati foarte mult!!multumesc, foarte mult! Liliana Rotaru

  5. Buna ziua si La multi ani! Felicitari pentru aceste minunatii..sunt absolut fascinante! Hop si eu cu rugamintea…imi puteti trimite si mie sabloanele zanelor?:) Cu siguranta fluturasii mei din grupa mijlocie vor fi mega incantati! Multumesc!

  6. Va rog frumos sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru zane si decorul pentru mos timp. Va multumesc foarte mult. Piticii mei de la gradi vor fi foarte incantati.

  7. As dori si eu sabloanele, sunt minunate si de cativa ani incerc sa fac rost de ele. Multumesc, anticipat

  8. As dori si eu sabloanele zanelor.Sunt de curand in invatamant si am o grupa nou formata asa ca nu dispun de foarte multe materiale.Multumesc anticipat!

  9. Sunt deosebit de frumoase si atractive aceste zane . Felicitarile mele sincere ! Daca s-ar putea , as dori si eu sabloanele lor si cel al lui Mos Timp .
    Va multumesc anticipat ! Dumnezeu sa va binecuvinteze !

  10. Felicit?ri, sunte?i minuna?i! V? rog s?-mi trimite-?i ?i mie ?abloanele aferente celor patru anotimpuri, vreau s? le folosesc la clas?. Mul?umesc .

  11. Buna ziua, as dori si eu sabloanele cu cele patru zane daca se poate .Sunt deosebite . Va multumesc anticipat!

  12. va rog mult de tot sami sa-mi trimiteti toate zanele sunt superbe miar trebui si mie pentru grdinita va multumesc mult

  13. Buna ziua!
    Ideile sunt minunate. As dori si eu zanele pentru decorarea salii de clasa. Multumesc mult!

  14. Buna seara. Sabloanele sunt superbe si va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie cele patru zane. Piticii mei se vor bucura tare mult. Multumesc!

  15. Va rog mult sa-mi trimiteti aceste minunate zane aferente celor 4 anotimpuri. Sunt extraordinare!!!Multumesc mult

  16. Am solicitat si eu sabloanele anotimpurilor,insa nu am primit nimic. Am rugamintea, daca se poate, sa mi le trimiteti si mie. Multumesc.

    • Buna seara!

      Nu am primit mailul de la d-voastra,cand aveti timp va rog sa-mi mai trimiteti unul. Multumesc mult si imi cer scuze pentru ca va stresez.

    • Sunt trimise, 2014-12-04 11:04.
      Verificati si spam.

      Daca nu le gasiti, le retrimit, doar ca va trebui sa asteptati… saptamana aceasta tocmai am terminat de trimis, urmatoarea transa e saptamana viitoare.

  17. Buna ziua. m vrut sa va rog tare frumos sa-mi trimiteti si mie sablonul zinelor ca sa oformez sala de gradinita. Va multumesc. P.S. Aveti niste lucrari superbe!!!

  18. buna ziua.tin sa va felicit pentru aceste minunate zane si as dori si eu cele patru zane daca se poate .multumesc.

  19. Am primit sabloanele si sunt minunate. Va multumesc mult si felicitari pentru ceea ce faceti! Sunteti de un real folos. Chiar nu-mi venea sa cred ca mai exista oameni care ajuta dezinteresat. Mult succes in activitatea dumneavoastra!

  20. Buna ziua!

    Revin cu rugamintea de a-mi mai trimite si mie inca o data cele 4 decoruri de ferestra cu zanele anotimpurilor.

    Va multumesc!

  21. As dori si eu daca se poate, pachetul cu zanele si cu Mos Timp! Multumesc anticipat si felicitari pentru tot ceea ce faceti!

  22. buna seara. as dori si eu, va rog, sabloanele pentru cele patru zane. va multumesc anticipat.

  23. Buna ziua!As dori sabloanele de la cele 4 zane imi trimiteti va rog foarte mult pentru un decor minunat la gradinita sunt superbe.Va multumesc

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente