Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Buna ziua !
    Va rog frumos sa- mi trimiteti si mie toate zanele . Sunt foarte frumoase . Multumesc anticipat !

  2. va rog din suflet sa imi trimiteti si mie sabloanele cu toate cele 4 zane. multumesc anticipat.

  3. Buna seara…foarte frumoase zanele…as dori si eu sabloanele daca se poate…multumesc anticipat!

  4. Foarte frumos ,FELICITARI.Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul daca se poate.Si v-as mai ruga sa-mi trimiteti si celelalte zane.Multumesc anticipat .spor la lucru!

  5. wow!!! ce de comentarii a adunat aceasta zana. Este cu adevarat minunata si incantatoare. Am dori si noi sa avem aceasta zana pe fereastra, spre incantarea copiilor. Cu asa o vestitoare a iernii zapada si gerul vor parea o bucurie.
    Te rugam si noi pentru un sablon cu aceasta zana si daca este posibil si mai sunt disponibile, le-am dori si pe celelalte, sa avem toate cele patru anotimpuri.
    Multumim din suflet!

  6. Superba zana, ca de altfel toate celelalte. Va rog frumos sa mi-o trimiteti si mie, daca puteti.
    Va multumesc!!!

  7. va multumesc pentru coronita si va rog daca se poate sa mi da ti sablonu pentru zana.va multumesc

  8. Buna dimineata,

    Zana este foarte frumoasa! Putem primi si noi sablonul?
    Multumesc,
    O zi frumoasa!
    Andreea

  9. Foarte frumos si ingenios lucrati.Sunteti extraordinari! Sarbatorile de Craciun sa va aduca multa bucurie si putere de munca. LA MULTI ANI!!!
    PS- va rog sa’mi trimiteti si mie sabloanele cu zâne, dacs se poate. Multumesc.

  10. Va rog sa-mi trimiteti pe adresa de mail sablonul pentru decorul de mai sus.
    Este foarte frumos si se va potrivi de minune pe geamurile gradinitei noastre.
    Multumesc!

  11. Sunt foarte frumoase! Abia astept sa decorez impreuna cu baietelul meu ferestrele de la bloc si daca avem timp si de la bunici. As dori si eu sabloanele. Va multumesc!

  12. Buna ziua!
    Sunt placut impresionata de talentul dumneavoastra si va felicit pentru decorurile realizate.Va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane .
    Va multumesc anticipat!
    Cristina Popa

  13. daca este nevoie va las si id pe care dvs veti trimite! va multumesc mult! Si acest Craciun sa va aduca in suflet si in familie numai bucurii!! VA MULTUMESC MULT! craciun fericit!!!

  14. buna seara, as dori tare mult decorul cu zana Iarna. Este foarte frumos realizat! Va multumesc!

  15. Buna ziua. As dori , daca s e poate un sablon cu zana iarna si binenteles daca este posibil , le-as dori si pe celelalte.Multumesc.

  16. suuuper!!! imi place foarte mult! felicitari pentru idei. mi-ar folosi si mie sabloanele pentru gradinita daca puteti sa le trimiteti 🙂

  17. buna ziua! As dori daca se poate sa imi trimiteti si mie pe mail sabloanele pentru cele 4 zane, functionez ca educatoare doar de anul acesta si mi-ar prinde bine putinajutor cu materialele. multumesc

  18. e super!!! as dori si eu zana.
    ps.toata lumea le cere …dar sunt super ,nu ai cum sa nu ceri asa ceva!!!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente