Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Nu mai sunt la inceputul carierei, dar tot imi place sa caut si sa aplic idei noi. Zana iarna e superba! Mi-ar placea sa-mi surprind elevii cu ea,daca acest lucru mai e posibil! La cat mai multe idei faine!

    • adresa de mail o vad doar eu, si tot eu le trimit pe mail.
      sper ca maine sa fiu la zi cu toate cererile.
      multumesc pentru intelegere.

  2. Felicitari pt ceea ce faceti!Am ajuns intamplator pe site-ul d-vs,cautand idei pt orele de Abilitati practice-multumesc.Doresc si eu zanele,mi-ati usura mult munca!Va multumesc

  3. As dori si eu, daca e posibil, decorul specific iernii dar si al celorlalte anotimpuri pentru ca sunt nemaipomenite.
    Multumesc!

  4. Felicitari pentru ingeniozitate dar mai ales pentru generozitatea cu care iti pui la dispozitie munca. Am lasat adresa de mail si as fi fericita daca mi-ai putea trimite sablonul cu zana iarna (poate si ale celorlalte zane….)
    Multumesc mult.
    Valentina, Zalau

  5. Buna seara!M-ar interesa „Zana Iarna” pentru gradinita.M-as bucura daca ati putea sa-mi trm acest decor superb.Multumesc!

  6. Buna seara,
    Sunt superbe zanele . Felicitari. As dori si eu daca se poate sabloanele.
    Multumesc frumos!

  7. Felicitari pentru toata munca depusa si talentul de care dati dovada!
    V- as ruga sa imi trimiteti si mie cele 4 decoruri cu zane, pentru ca sunt un mod superb de a ne infrumuseta ferestrele claselor.

    Multumesc pentru altruismul de care dati dovada!
    Inv. Mihaela Gogu

  8. va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru cele 4 zane.va multumesc anticipat…sper ca nu cer prea mult…

  9. As vrea sa imi surprind copilasii in iarna asta cu acest decor la ferestre. va rog mult sa-mi trimiteti aceste sabloane. multumesc mult.

  10. frumoase modele, felocitari!
    cum as putea intra si eu in posesia lor?
    daca se poate sa mi le trimite-ti pe mail v-as fi recunoscatoare, multumesc anticipat

  11. Felicitari. Sunt cadru didactic si am dat intamplator de site-ul dvs. As dori si eu sabloanele pentru clasa mea si de ce nu pentru camera fetitei mele. Va multumesc!

  12. Buna seara,

    Sunt la inceput de cariera si as dori si eu mai multe sabloane cu decoratiuni de iarna si zana iarna.

    Va multumesc Elena

  13. Fantastic ca idee! Felicitari. Noroc ca mai exista oameni cu imaginatie. As putea sa primesc si eu sablonul? Multumesc anticipat.

  14. Felicitari pentru initiativa de a crea si a posta aceste modele! Sunt foarte expresive si atractive pentru copii si nu numai.V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea trimite si mie sablonul cu zâne pentru a-mi decora graninita.
    Va multumesc!

  15. Aveti idei minunate si foarte multa daruire. Felicitari pentru toate materialelel postate!Indraznesc sa va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele minunatelor zane.

  16. As dori sabloanele pentru Zana Iarna si alaiul ei de fulgi necesari decorarii ferestrelor , sunt superbi!!!!!! Multumesc anticipat!!!!!

  17. Va rog, daca se poate, as dori si eu aceste sabloane cu Zana Iarna. Multumesc din suflet

  18. Buna seara,
    Sunt minunate decoratiunile, felicitari! Daca se poate, va rog sa mi le trimiteti si mie. Multumesc

  19. Sunteti nemaipomeniti! Ideile voastre sunt adevarate surse de inspiratie pentru cei care se pricep mai putin.Va rog mult sa-mi trimiteti si mie sablonul zanei iarna. Va multumesc si va urez sarbatori fericite de pe acum

  20. te rog sa imi trimiti si mie sablonul de la Zana Iarna.multumesc anticipat.FELICITARI pentru tot ce faci

  21. Tot ceea ce postati aici este deosebit de atractiv.As dori si eu, va rog mult, decorul celor patru anotimpuri.Va multumesc anticipat si cat mai multa inspiratie pentru urmatoarele lucrari!

  22. Felicitari pentru ideile dumneavoastra. Sunt minunate. As vrea si eu sabloanele cu cele 4 anotimpuri. Imi place sa realizez lucruri noi si interesante si aceste desene ma vor ajuta mult deoarece sunt unicate cred eu. Nu am mai vazut la nici o gradinita.Multumesc anticipat

  23. As dori si eu, va rog, sablonul pentru zana iarna, daca se poate.
    multumesc!Felicitari pt munca depusa!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente