Micul detectiv. Cifrele. Editura Gama

Micul detectiv. Cifrele. Editura Gama

Unul din premiile oferite de Editura Gama la concursul Toamna prin ochi de copil face parte din Colecţia Micul detectiv. Caietul de lucru pentru grădiniţă abordează câte o temă pentru fiecare zi. Fie că sunt exerciţii de asociere, de identificare a diferenţelor, sau de fixare a noţiunilor matematice de bază, caietul este atractiv mai ales prin grafica adaptată copiilor. Nu este color, sunt folosite in schimb două culori, verde şi portocaliu, care dau o imagine caldă materialului.

Caietul este adresat părinţilor care doresc să lucreze acasă, în plus, cu copilul. Părinţii trebuie să se asigure în primul rând că au înţeles tema fiecărei zile, apoi să o explice copilului. Acesta lucrează singur, după care rezultatele sunt verificate. Felicitările sau încurajările nu trebuie să lipsească la final. După cinci săptămâni, copilul primeste o diplomă, gata tipărită pe coperta patru, ca răsplată a eforturilor sale

Am căutat să văd de ce colecţia se numeşte micul detectiv… pentru că fiecare lucrare are un indiciu (prezentat pe copertă), ce trebuie găsit în interior, integrat în ilustraţie.

Sunt sigură că exerciţiile nu vor fi doar amuzante, ci vor fi şi un prilej de a a petrece timpul împreună cu copilul, şi de a dezlega alături de el "misterele" cifrelor.

Micul detectiv. Cifrele. Editura Gama

Micul detectiv. Cifrele. Editura Gama

Lucrarea este format mic, 16x23cm, şi are 32 de pagini.

Info preţ | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Cărţi pentru copii, Editura Gama and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente