Zâna toamnă, la fereastra clasei…

Toamna aceasta trebuie să recunosc că m-am simţit minunat, cu greu mi-am încăput în piele când am văzut ce succes a avut decorul meu pentru fereastră. Nu numai la grădiniţa Irisucăi, sau în clasa lui Andrei, ci prin foarte multe alte locuri copiii au avut parte de o surpriză frumoasă la inceput de an. Am primit până acum doar câteva poze, sper să mai primesc.

Şi… în curând va sosi şi iarna 😉


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

buton-zane

 

 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , .

559 Comments

  1. Buna seara! Imi plac foarte mult materialele postate, le.as dori si eu daca se poate… Zana Toamnei si nu numai, sunt foarte frumoase si sunt sigura ca toti „piticii” vor fi incantati

  2. Buna ziua, sunt foarte frumoase celevpatru zane si as vrea si eu sabloanele!
    Va multumesc anticipat si va doresc spor la munca in noul an scolar!

  3. Va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru zane.
    Multumesc si succes in ceea ce faceti si in noul an scolar.

  4. Va rog frumos sa imi trimiteti si mie toate sabloanele cu zanele si cu mos timp!!!
    Multumesc pentru intelegere!

  5. sunt foarte frumoase zanele dumneavoastra. Va rog sa-mi trimite-ti si mie sabloanele. Va multumesc!

  6. De se poate,va rog sa-mi trimiteti Mos Timp si cele patru anotimpuri (vara cea cu maci)
    Va multumesc si toate cele bune va doresc

  7. Va rog frumos sa imi trimiteti modelele de zane si pe Mos Timp…va multumesc si va doresc numai bine…

  8. Va rog sa-mi trimiteti si mie decorurile, sunt superbe si ar veni bine si la mine in grupa. Va multumesc.

  9. Bună dimineața! Sunt foarte încântată de zânele dumneavoastră și de Moș Timp .Aș dori să-mi trimiteți modelele de imprimat. Mulțumesc anticipat!

  10. V-as ruga mult sa-mi trimiteti si mie toate cele 4 zane ale anotimpurilor. Imi plac foarte mult si le-as lipi pe geam in sala mea de clasa. Va multumesc anticipat!

  11. Pingback: Decor de toamnă pentru grădiniță | Talente de Năzdrăvani

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente