Alice in tara minunilor, Editura Teora

Alice in tara minunilor, Editura Teora

Cred că Alice în Ţara minunilor este singura poveste pe care ai mei copii nu o plac. Am încercat desenul animat, cartea din colecţia de la Adevărul, acum am încercat varianta cu "Citeşte şi Roteşte" de la editura Teora. Subiectul nu i-a înnebunit nici acum, dar au fost extrem de fericiţi că povestea este mai scurtă.

Povestea este relatată pe 8 pagini, iar cartea are file groase, cu decupaj. Copertele includ rotiţe decorate, care se pot învârti şi potrivi cu pagina din care se citeşte. A fost singurul element care i-a atras, au colaborat amândoi piticii, unul era responsabil cu cea din stânga, unul cu cea din dreapta, iar eu subliniam din intonaţie ceea ce trebuia să potrivească.

Şi cum povestea este simplă, a reuşit şi Andrei să buchisească.

Cartea se prezintă într-un format grafic de calitate, cu o dimensiune de 24x26cm, şi este un instrument util de a capta şi mai mult atenţia copilului. Ideea şi jocul ne-au plăcut. Mai rămâne să îndrăgim şi povestea…

Din aceeaşi colecţie mai fac parte Răţuşca cea urâtă, Cei trei purceluşi şi Pinocchio.

Alice in tara minunilor, Editura Teora

Alice in tara minunilor, Editura Teora

Info preţ | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Teora and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente