Mihai B., Reghin, 4 ani. Concursul Toamna prin ochi de copil

Descriere, pentru cine nu observa ceea ce e evident in aceasta lucrare:
Desenul reprezinta un mar, cu mere verzi, in curs de coacere, coapte si chiar stricate (cele maro de la marginea inferioara a coroanei pomului). Explicatie de la parinti: marul in care Mihai se catara extrem de des, are o ramura mai solitara, anume chiar cea pe care ajunge el, deci studiul fenomenului s-a facut cat se poate de direct, iar realitatea este infim diferita de ceea ce el a reprezentat ;).

Toamna prin ochi de copil. Concurs

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 27 septembrie, ora 00:00, şi 10 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , .

10 Comments

 1. Daca la voi merele cresc asa de mari tot timpul anului…… Mai dati si la aia care locuiesc la bloc. Asteptam sa vedem cat de mari sunt merele privite prin ochii Mariei. Sau ciresele….

 2. Multumim pentru aprecieri.

  Toti criticii de aici vor primi cate un mar, cred ca va ajung cele din desen, insa va trebui sa le decupati singuri pentru ca Mihai o vreme nu mai vrea sa manuiasca forfecuta.

  Poftiti pe la noi!
  Cu drag…

 3. Votul la concursul „Toamna prin ochi de copil” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Mihai B., la 10.10.2010, ora 24:00, exista:

  9 comentarii valide (cu IP unic)
  17 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  9 puncte acumulate (comentarii care au fost insotite de un vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente