Stelian C., Cornu Luncii (Suceava), 6 ani. Concursul Toamna prin ochi de copil

Peisaj de toamna

Toamna prin ochi de copil. Concurs

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 27 septembrie, ora 00:00, şi 10 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

8 Comments

 1. O toamna fericita va doresc, iar acestui copil si doamnei educatoare si celorlalti copii din grupa soarele sa le straluceasca vesnic in inima, iar viata sa le aduca doar bucurii, iar drumul sa le fie plin de petale de trandafiri.

 2. Felicitari pentru lucrarea pustiului…la cat mai multe bucurii de genul asta…cu cat mai multa libertate si iubire de culoare.

 3. Parca ieri aveam si eu peretii tapetati cu astfel de „capodopere” aduse cu maaare mandrie de la gradinita. Le pastram si acum cu mare drag si le mai „admiram” din cand in cand amuzandu-ne copios. Mult succes prichindeilor si multa admiratie pentru doamnele educatoare.

 4. Votul la concursul „Toamna prin ochi de copil” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Stelian C., la 10.10.2010, ora 24:00, exista:

  7 comentarii valide (cu IP unic)
  8 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  7 puncte acumulate (comentarii care au fost insotite de un vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente