Atelierul Nazdravanilor



Acum un an, exact pe vremea aceasta, am început să ne jucăm de-a concursul, prima probă fiind una de desen la Talente de Năzdrăvani. De la început piticilor le-a plăcut mai mult ce-a de-a doua cerinţă a probelor, aceea de a acorda puncte celorlalţi participanţi, iar jocul a devenit atractiv şi amuzant, pe lângă caracterul său educativ.

Atelierul Nazdravanilor

Dar nu fac acum bilanţul unui an minunat, ci vă invit la un altfel de joc de-a concursul. Altfel, pentru că va avea loc într-o locaţie cât se poate de reală, nu pe internet.

Atelierul Năzdrăvanilor va fi găzduit sâmbătă, 16 octombrie 2010 de Ceainăria Green Tea din Bucureşti, şi se va desfăşura în Salonul Mare între orele 12:00-14:00 (în interiorul localului nu se fumează).

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului realizarea unui desen, în funcţie de anumite criterii ce le vor fi comunicate la momentul începerii activităţii. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un premiu de participare. După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor participante. Vom aplauda câştigătorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participanţilor de către Editura Paralela 45.

Pe lângă aceasta, ne vom amuza cu o tombolă organizată pentru copiii înscrişi la eveniment, la care vom avea cinci premii oferite de Librăria Books-Express (vezi premiile)

Pot participa copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor participa 20 de copii, care se vor înscrie până la data de 14 octombrie 2010 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 25lei de copil (indiferent de numărul adulţilor care îl însoţesc), şi include un ceai la alegere din meniul ceainăriei.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani.ro, în
colaborare cu:

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină.

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , , , .

25 Comments

  1. Buna Cristina,
    Îmi place la nebunie ideea, pacat ca Eliza e prea mica. Îmi dai si mie pe mail afisul ca sa scriu si eu pe blog despre eveniment?

    Multumesc!

  2. Imi pare rau ca noi suntem departe! Pupici din partea Adelei, dar si a mea pentru toti nazdravanii si … distractie placuta! Nu in ultimul rand … succes tuturor participantilor, suntem curioase cine sunt norocosii!

  3. ce frumos! pacat ca suntem departe… mult succes, poate faceti astfel de evenimente si in alte orase precum brasovul
    pupici de la misu

  4. foarte interesant…..daca se organizeaza si la Brasov, Criss noi venim cu siguranta…poate mergem impreuna……..dar intai ne vedem la Bucuresti….

  5. Pingback: Recomandarile zilei | Blogatu

  6. Cutiile cu materiale au plecat deja spre masina. Am facut ultimul inventar, si ma pregatesc pentru intalnirea cu copii. Inca putin!

    Pe seara revenim cu poze 🙂 si povestiri.

  7. buna.imi plac foarte mult materialele pe care le aveti,daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu materiale de primavara: zana primavara, fise, povesti …cu ce puteti.multumesc!

    • accesati va rog sectiunea „atelierului de creatie”, puteti salva de acolo materialele.
      pe mail nu trimit decat decorurile speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente