Radu Alexandru R., Simand (Arad), 10 ani. Concursul Toamna prin ochi de copil

Creaţia se numeşte ,,Copacul singuratic” şi este realizată cu acuarele.

Toamna prin ochi de copil. Concurs

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 27 septembrie, ora 00:00, şi 10 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , .

29 Comments

 1. Felicitari….culorile au fost foarte bine alese…cand vei deveni pictor, vreau si eu o creatie cu numele tau…pupici de la Theo

 2. Un desen foarte bine realizat.Radu,esti un baiat talentat atât la desen cât si la dansurile populare.Felicitari ai mult succes în continuare.Te saluta,Aurelia si Catalin.

 3. Scuze,am scris comentariul cu diactrice si nu se întelege foarte bine.
  Radu esti un baiat talentat atat la desen cat si la dansurile populare.Felicitari si mult succes in continuare.Te saluta ,Aurelia si Catalin.

 4. Votul la concursul “Toamna prin ochi de copil” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Daniel , la 10.10.2010, ora 24:00, exista:

  19 comentarii valide (cu IP unic)
  20 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  16 puncte acumulate de Daniel (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate toate comentariile (28)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente