Adela-Ioana P., Cluj-Napoca, 8 ani. Concursul Toamna prin ochi de copil

Creaţia se intitulează "Toamna în palmele mele".

Toamna prin ochi de copil. Concurs

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 27 septembrie, ora 00:00, şi 10 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

189 Comments

 1. MI-au placut intotdeauna fetele, mai ales ca ale mele sunt mari ( 22 si 25 ani) asa ca un comentariu e de prisos. Ador tot ce fac copii.

 2. Votul la concursul “Toamna prin ochi de copil” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Adela, la 10.10.2010, ora 24:00, exista:

  158 comentarii valide (cu IP unic)
  186 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  142 puncte acumulate de Adela (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (183)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente