Retrospectiva saptamanii: concursul Amintiri de vacanta, prima proba

Săptămâna trecută am depănat amintiri împreună cu Năzdrăvanii, şi am aflat pe unde şi-au petrecut vacanţa. Chiar şi cei mici s-au străduit să ne arate ce lucruri importante au pus ei la cale în vacanţă.

Marea şi bunicii au rămas în topul preferinţelor. Se pare că distracţia aici este, nu la munte sau alte obiective turistice… Nu-i nimic, săptămâna aceasta călătorim cu gândul. Poate aşa reuşim să "vedem" mai mult din ce ne oferă Lumea Mare.

Şi că tot veni vorba despre ce au povestit copiii la şcoală şi grădiniţă, după vacanţă, am aflat ce a povestit Irisuca mea. Întrebarea – simplă, ce a făcut în vacanţă… răspunsul… pe măsură: a curăţat fasole la bunici, să primească bani pentru parcul de distracţii… marea, muntele, cantonamentul, au dispărut, nimic nu s-a comparat cu cele 2 ore de spart teci de fasole. Dar… cum era povestea cu banul muncit? După care te arunci şi în foc…?

Dar să revenim la momente mai vesele, şi să călătorim alături de copii:

Amintiri de vacantaÎnot la mare

Amintiri de vacanta Joaca în grădină, la leagăn. De la stânga la dreapta: Alexandra, Elise (care e doctoriţa, a se vedea "x"-ul =)) de pe boneta şi bluza, Miruna. În rest… cer, soare, copaci, flori, iarbă, nori. Elise are părul împletit =)). Pe casa noastra cu multe geamuri sunt şi 2 fluturi minusculi 😀

Amintiri de vacanta O zi petrecută la munte, când Flavi se dădea pe tiroliană. În fundal este hotelul la care am stat, şi noi patru.

Amintiri de vacanta Un delfin la mare

Amintiri de vacanta La mare

Amintiri de vacanta La mare

Amintiri de vacanta În parc la joacă

Amintiri de vacanta În Bucegi, Babele, Cabana Babele şi Crucea Eroilor.

Amintiri de vacanta Am avut o vacanţă minunată la mare, la munte la bunici, la mănăstire, dar m-a impresionat mai mult festivalul de costume populare din mai multe ţări ale lumii. Şi Mexicul a fost favoritul meu.

Amintiri de vacanta Îngrijesc puişorii bunicii

Amintiri de vacanta În parc la joacă

Amintiri de vacanta La pescuit

Amintiri de vacanta În parc la joacă

Amintiri de vacanta O zi distractivă, la ţară, la bunici

Amintiri de vacanta Insula Thassos

Amintiri de vacanta La plimbare pe câmpul înflorit

Amintiri de vacanta În parc la joacă

Amintiri de vacanta Întâlnire inedită cu ariciul

Amintiri de vacanta La cules de vişine

Amintiri de vacanta La barajul Vidraru

Concursul Amintiri de vacanţă se va încheia cu o tragere la sorţi. Cinci căştigători vor fi premiaţi de Librăria Books-Express.ro. Participă la toate etapele concursului pentru a avea mai multe şanse la tragerea la sorţi, fiecare participare fiind o şansă în plus de a câştiga unul dintre următoarele premii:

Books-Express.ro Books-Express.ro Books-Express.ro Books-Express.ro Books-Express.ro

Concursul este susţinut de Lumea Mare. Blog de călătorii,
jurnal de călătorii.

Detaliile probei

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente