Pere tomnatice, colaj la gradinita

Pere tomnatice. Colaj la gradinita

Încă răsfoiesc dosarul cu lucrări al Irisucăi de anul trecut… şi am zis să vă arăt câteva „de sezon”. Normal, modelul nu e nici pe departe o realizare nemaipomenită, dar la patru ani cred că s-a străduit suficient, căci atât avea când a realizat opera. Dar ideea mi-a plăcut, aşa că am finisat-o un pic, pentru alte exerciţii de grup.

În toate variantele, se printează şablonul copăcelului, care se poate apoi colora sau picta, după preferinţe.

Varianta 1: se printează color perele (pagina 5), se decupează şi se lipesc în copac. Pere tomnatice. Colaj la gradinita

Varianta 2: se printează contururile (pagina 2), se colorează, se decupează şi se lipesc.

Varianta 3: se printează contururile (paginile 3 şi 4) pe hârtie glasată galbenă, respectiv verde, se decupează şi se lipesc.

Bine-nţeles, există şi variante mai dificile, în care copilulul desenează singur fructele, le decupează şi le lipeşte. În funcţie de vârstă, poate fi ales orice model.

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cu si despre nazdravanii mei, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , .

12 Comments

  1. Buna! sunt educatoare in timisoara si sunt in febra decorarii salii de grupa cu elementele toamnei. am gasit articolul tau si mi se pare absolut superba zana toamna, cu fruze, fructe, portativ. am printat frunzele si am nevoie de zana si restul elementelor. mi le poti trimite, te rog? multumesc mult!

    • pentru copacel dati click pe „sablonul copacelului”, este boldit in text, si vi se deschide sablonul in pagina separata. sau click dreapta, „save target as…”.

  2. Buna! Sunt educatoare de 2 ani si mereu am fost preocupata de procurarea unor materiale cat mai atractive si interesante pentru copiii mei. Iti multumesc pentru toate ideile interesante pe care le-am gasit aici.
    Cu mult drag,
    Ramona

    • Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu am o arhiva cu toate materialele, si nici timpul necesar pentru a trimite astfel.
      Tot ceea ce am creat gasesti pe blog, foloseste pagina „atelierul de creatie” pentru a vedea indexul materialelor. Marea majoritate au pagini dedicate, de unde poti printa modelul, si indicatii de realizare.
      Mai mult de atat imi pare rau ca nu pot face.

  3. Buna ziua, admir ideile tale si le folosesc deja de cativa ani buni. Te rog sa imi trimiti elementele necesare realizarii Zanei Toamna.Miltumesc frumos, Simina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente