Retrospectiva saptamanii

Săptămâna trecută am scos plastilina din cutie, dar căldurile de peste vară au înmuiat-o cam prea tare… S-a lăsat modelată cu chiu cu vai, mai ales că, la bunici, pe prispă, nu prea ai chef de "lucruri serioase". Nici ceilalţi pitici nu prea au revenit din vacanţă, faţă de cei de pe alte meleaguri, care au început deja şcoala.

În schimb şi-au dat silinşa, aţa cum au putut, să realizeze un omuleţ din plastilină, omuleţ care (spun ei) le seamănă… Acum aşteaptă punctajele de pa piticii ce vor sp facă pater din juriu. [detaliile probei]

Autoportret. Modelaj din plastilina Eu, cu multe-multe codiţe.

Autoportret. Modelaj din plastilina La o petrecere de Haloween, îmbrăcat în bucătar roşu..

Autoportret. Modelaj din plastilina

Autoportret. Modelaj din plastilina
Sara e o cantareata la o festivitate din Hollywood, pe covorul rosu

Autoportret. Modelaj din plastilina
… "la oglinda" …"Ce frumoasă sunt!"

Autoportret. Modelaj din plastilina

Încerc să-i trezesc din amorţeală, şi pentru săptămâna aceasta le-am pregătit o probă surpriză. Un colaj 3D… Domnul şi doamna Cartof, celebrele personaje de desene animate, şi jucării îndrăgite.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente