Decor de toamnă pentru grădiniță

Acum vreo două luni mă gândeam deja cu ce putem decora mai interesant sala de clasă la grădiniţă. Atunci am aranjat un norişor de ploaie, care… din păcate, nu este prea vesel.

Dar adevărata provocare rămân ferestrele. De ce? Pentru că… cum intri pe poartă, se vede sala noastră. O văd toţi copiii din grădiniţă. Şi chiar dacă mă zbat şi sacrific destul timp, îmi place munca voluntară la noi la clasă. Mor de plăcere s-o aud pe fii-mea exclamând în prima dimineaţă… clasa noastră e cea mai frumoasă! Satisfacţia ei nu are preţ, aşa că acum am lucrat din timp la o propunere pentru fereastră. Şi… când ai de toate, numai talent la desen nu, ceea ce vedeţi mai jos este rezultatul unei munci titanice…

decor toamna fereastra zana

Rapsodie de toamnă… cu frunze şi fruncte. Toate materialele se pot printa color şi multiplica după nevoi. Zâna se încadrează într-un pătrat 50x50cm, şi este realizată din două părţi, prima, capul şi buclele, a doua – corpul şi mâinile. Restul elementelor sunt independente: frunze, fructe, coşuleţ; se lipesc fiecare în parte. Portativul se desenează cu markerul direct pe fereastră.

Se printează faţă-verso, pentru a fi vizibile şi din interior, se decupează şi se lipesc cu bandă adezivă. Bine-nţeles, se pot pune şi mai puţine frunze… sau pot fi decupate împreună cu copiii.

Şablonul pentru frunze poate fi descărcat de aici, sunt deja aranjate pentru a putea fi printate faţă-verso, pe dimensiune A4. Pentru restul elementelor, puteţi lăsa un comentariu şi le trimit pe mail. Aveți mai jos un buton mare, pe care trebuie să-l accesați. Am toată admiraţia pentru cei care, în condiţiile de astăzi, rămân totuşi la catedră şi îşi fac meseria. O mână de ajutor nu strică niciodată.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Exemple realizate | Umbrelute pentru decor| Atelierul de creaţie


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

zanavara zana-primavara Zana-Iarna spiridusi

buton-zane

 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , , , .

2.774 Comments

  1. Tare bine arata! Ne straduim sa incepem si noi gradinita, cu cea mica … Mai avem o problema delicata, tare greu ne dezvatam, incapatanarea e superioara …!!
    Conditii vitrege sunt peste tot in ziua de astazi, la orice loc de munca! Din pacate … Dar cine vrea sa munceasca de placere o face, oricat ar fi de greu …

    • Da, important e sa simti ca ai pentru cine… si macar sa ai satisfactia ca te simti bine la locul de munca. Dupa ce ca salariul e cum e, daca mai ai si o atmosfera oribila, un sef tiran, si te simti singur… pleci. De aceea ii admir pe cei care raman.

      Bafta multa cu gradinita, problemele delicate se rezolva mult mai repede in colectivitate 🙂

    • Sunt superbe imaginile pentru fereastra. Indulceste frigul de afara. Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele. Va multumesc si FELICITARI!

  2. foarte frumos decorul pt toamna si imi doresc daca se poate sa pot face si eu acest decor.Toata admiratia pt creativitate

  3. Foarte frumos…exact ceea ce doream sa vad.Va rog sa ma ajutati sa pot face si eu acest decor.Va multumesc!

  4. superb ,ceva ce intr-adevar nu am mai vazut.felicitari!indraznesc si eu sa cer acele materiale.multumesc anticipat

  5. E nemaipomenita ideea dumneavoastra.Eu sunt primul an la catedra si am o problema foarte mare cu decoratul clasei(spatiul nu este foarte generos) Va mul?umesc ca ne împartasiti si noua din munca dumneavoastra. Daca se poate sa ma ajutati cu materialele dumneavoastra, v-as fi recunoscatoare. Multumesc anticipat!

    • Va trimit imediat pe mail.
      Multa putere de munca, primul an e cel mai usor si cel mai greu in acelasi timp. Entuziasmul compenseaza multe dintre celelalte lipsuri, si ma bucur ca va pot fi de ajutor.

  6. Am ramas impresionata de acest decor de toamna, anul acesta voi avea grupa mare si as dori sa-mi trimiteti si mie modelul pentru a-l realiza impreuna cu copiii.
    Va multumesc.

  7. Am ramas impresionata de decor si as dori si eu daca se poate sa-mi trimite-ti pe adreasa de mail.Multumesc.

  8. Superb, as dori si eu materialele. Imi puteti trimite si mie materialele, va rog. Mulumesc anticipat.

  9. Va felicit pt idee….indraznesc si eu sa va cer materialele….gradinita noastra functioneaza intr-un ap de bloc…si cred ca ar schimba mult un asemenea decor. va multumesc.

  10. Sperba creatie…incanta privirea nu doar a copiilor ci si a noastra si a parintilor…v-as ruga sa mi-l trimiteti si mie pe mail! Va multumesc!

  11. superb acest decor! felicitari! mi-ati putea trimite si mie materialele? va multumesc mult! Succes in continuare in ceea ce faceti!

  12. Super,este nemaipomenit.As vrea si eu modelul pentru ca am inceput gradinita si le-as face o mare surpriza celor mici..

  13. Multumesc pentru idee,este ceva super.Sper sa-mi iasa si mie la fel de bine,daca imi trimiteti celalalte sabloane.Succes pe mai departe.Mai asteptam si alte minunatii

  14. felicitari pentru decorul de toamna. indraznesc sa va rog sa-mi trimiteti si mie modelul pentru acest decor minunat. va multumesc anticipat

  15. Felicitari pentru idee! Va rugam sa ne permiteti s-o folosim si noi, boboceiii clasei I. Si clasa noastra trebuie sa fie frumoasa, de aceea va rugam sa ne ,,imprumutati” si celelalte sabloane. Promitem sa fim la fel de nazdravani ca la gradinita, va multumim anticipat si va dorim un nou an scolar plin de satisfactii!

    • Multumesc, tocmai am trimis.
      Si eu sunt anul acesta bobocel de clasa intai, dar si gradinar de grupa mare… astept eu anul scolar cu mai multe emotii decat copiii.

  16. Va felicit pentru decor si ma gandesc cum asr putea fi folosit la nivelul peretilor. E posibil numai printare pe o parte. Citind comentariile m-am bucurat ca pot fi prin bunavointa dvs. si in clasa mea. Va rog sa-mi trimite-ti sabloanele pentru celelelte elemente ale tabloului in afara de frunze. Multumesc!

    • multumesc.
      pentru pereti nu se printeaza fata-verso, printati doar pe o parte. dumneavoastra printati, fisierul e pregatit si in varianta „oglinda” special pentru fereastra.
      trimit imediat.

  17. imi plac foarte mult ideile dumneavoastra!va felicit din toata inima si va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele… va multumesc si va doresc un an scolar cat mai frumos!

  18. Felicitari! Este cel mai frumos decor pe care l-am vazut in acest inceput de an scolar. As dori si eu sabloanele daca se poate. Multumesc anticipat.

  19. Deosebit!!! Multa,multa daruire…Felicitari!
    Cu bunavointa dvs. as dori sa le folosesc si eu la clasa.Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele si cine stie poate ajungem si la o colaborare.

  20. Foarte frumos. Felicitari. As dori si eu sabloanele de la acest material minunat. Multumesc anticipat.

  21. foarte ingenios!felicitari!eu sunt educatoare in cel de al doilea an de activitate ,am grupa mijlocie si anul asta vreau sa fac cateva schimbari prin sala de grupa, asa ca va rog frumos sa mi trimiteti si mie sabloanele pt restul tabloului! Multumesc anticipat!

  22. M-au impresionat mult materialele,sunt superbe si de calitate.As dori si eu sabloanele de la decorul de toamna.Clasa mea si-ar imbunatatii aspectul cu acest decor.
    Astept cu nerabdare sabloanele.
    Multumesc mult si succes in activitate

  23. M-au impresionat mult materialele,sunt superbe si de calitate.As dori si eu sabloanele de la decorul de toamna.Clasa mea si-ar imbunatatii aspectul cu acest decor.
    Astept cu nerabdare sabloanele.
    Multumesc mult si succes in activitate
    Magda

  24. e foarte frumos decorul pentru fereastra as dori si eu, daca se poate, acest decor.
    va multumesc anticipat
    felicitari pentru creatie

  25. Va multumim din suflet pentru aceasta idee ingenioasa,as dori si eu daca se poate va rogfrumos,materialele pe mail.Va multumesc si va doresc succes in continuare in ceea ce faceti!:-*

  26. este foarte buna ideea cu sablonul pentru zana toamnei,pentru ca toata lumea face doar copacei pe geamuri ca sablon! mi-as dori foarte multe sa realizez si eu acest lucru si v-as ruga sa-mi trimiteti si mie sablonul pe adresa de mail foarte curand!multumesc anticipat!

    • Sunt super!Felicitari! As dori si eu sabloanele pentru toate anotimpurile daca se poate. Multumesc

    • as dori si eu sablonul cu zana toamna este un decor nemaipomenit,nu am mai vazut asa ceva felicitari am o intrebare la dvs : zana primavara si vara nu puteti sa le realizati? multumesc anticipat

    • zana primavara este in lucru, sper ca saptamana viitoare sa primesc desenul si sa pot pregati materialele la dimensiune mare.
      vara nu stiu sincer, eu sper ca va exista si ea.

  27. Foarte, foarte frumos.Felicitari pentru munca dumneavoastra.Indraznesc sa cer si eu celelalte sabloane daca se poate.Multumesc.

  28. Buna,
    Tare bine arata, foarte frumos decorul, va rog frumos ,as vrea si eu sabloanele.multumesc mult.

  29. Foarte frumos si ingenios. Eu sunt educatoare debutanta si chiar mi-ar prinde bine aceste minunate sabloane, de a dreptul creatii. Va rog sa mi le trimiteti si mie. Cu multumiri, Anca

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente