In trafic pe A2. Cu masina la mare

Ne dăm silinţa să ne pregătim de şcoală, atât cât ne ţin puterile, cheful şi voinţa. Sunt zile în care Andrei nu are chef să facă nimic. Nimic din ce e pe lista pentru şcoală, şi îl las. Doar e ultima lui vacanţa, nu sunt chiar atât de rea să i-o stric.

Dar sunt zile in care are chef… de desenat. Nu e un talent, e departe de a realiza desene care să atraga un wow de la privitori. El e… mult mai practic, şi cu destulă imaginaţie. S-a apucat cu ceva timp în urmă de un desen pe coală A3. A inceput să îndrăgească dimensiunea blocului de desen, îi dă mult mai multă libertate.

Desen cu carioca

Desenul a fost pregătit de la început drept cadou pentru Bunu. Nu a ajuns încă la destinaţie, căci abia este terminat. Ca orice desen al lui Andrei, este cu… maşini.

Dar să dau cuvântul autorului…

Toate maşinile merg pe A2 spre mare. Nişte gângănii şi nişte autobuze pe banda de jos. Pe banda a doua a un camion de transport, şi lângă el maşina poliţiei. Un autobuz verde, cu destinaţia Neptun. Avem şi un scuar cu flori… la intrarea pe autostradă. În spatele autobuzului îşi pierde răbdarea o maşină de curse, apoi un taxi şi alt microbuz.

Pe banda a treia, avem ieşirea spre Cernavodă. Un camion mare cu îngheţată, care aprovizionează toate oraşele de pe autostradă, şi până la Vama Veche. Apoi tot un camion care transportă o maşină [vaaai, numai accidente pe autostrada!] şi, negre, două maşini de curse.

Sus, în decor, câteva flori, un fluture, albinuţe şi un copac. Şi un soare mare, căci e vară.

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

6 Comments

 1. Aoleu, ce aglomeratie!!! Plecam si noi la noapte si speram sa nu fie … chiar asa!
  E un adevarat talent Andrei!

  • andrei a facut sensul spre mare. nu si pe cel de intoarcere :D…

   nu cred ca veti prinde aglomertie deloc.

 2. Exact! Doar cate o mica coloana (ca deh! ar fi fost culmea sa fim doar noi), motiv pentru care, sotul a „calcat-o” si tinand cont de faptul ca fetele dormeau bustean … am ajuns super bine! Cu mici opriri pentru dezmortire … dar a fost perfect!
  Doar acasa era dezastru!!!!! Nu terminase muncitorii ce aveau de facut (cand stapanul nu-i acaa ….) si iar praf, mizerie … toate claie-gramada … o iau iar de la capat cu toate … sper sa se termine intr-o luna si sa mai am timp sa respir inainte de a incepe din nou serviciul, in septembrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente