Personajele din palma mea

Personajele din palma mea

Săptămâna aceasta am pregătit pentru Năzdrăvani o probă de desen. Şi nu orice desen… avem o probă specială. Ideea iniţială presupunea construcţia unor păpuşi pentru un teatru de degeţele. Nu am abandonat-o, dar m-am gândit că unii sunt la bunici, alţii la mare, şi probabil ar fi cam greu de realizat. Am rămas aşadar la desen.

Am încropit un model, să fiu sigură că vor înţelege corect ce au de făcut. Îşi vor desena mânuţa stângă şi apoi vor aşeza pe fiecare deget un personaj. Mama, tata sau bunicul, un coşar, un doctor sau un pompier, copiii pot alege singurei ce vor desena.

Eu sper doar să fie amuzantă pentru ei, dar şi pentru noi, cei care le vom admira creaţiile de pe margine.

Detaliile probei

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

2 Comments

  1. E haioasa tema aleasa si sunt sigura ca toti copiii sunt incantati de ea. Am gasit si noi foaie de desen la receptia hotelului, cariocile le aveam cu noi, asa luate in ultima clipa. Adelei parca ii mai trebuie degetele la cate idei ii vin!!!
    Era mai dificil de realizat papusi pentru teatri de copiii plecati prin vacante, insa ei cum au multe idei imaginare si cam … traznite uneori … poate ar fi facut fata mai bine decat daca s-ar fi aflat acasa … unde au de toate la indemana. Imaginatie este peste tot in capsorul lor!

    • tema cu papusile asteapta 15 septembrie, sa fie toti piticii acasa… si sa vina toamna, caci am cateva idei 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente