Andrei si desenul lui pe patratele

Ne-am chinuit un pic cu noua probă a săptămânii. A se înţelege că lucrul la Andrei a început cu o sumedenie de proteste din categoria… altă idee mai urâtă n-ai găsit? ce e concursul asta aşa greu? eu m-am săturat, vreau mai simplu!

S-a apucat de desenat, după modelul pe care aseară l-am realizat împreună. Modelul avea o mulţime de elemente, el putea să-şi aleagă ce doreşte. Dar… a colorat desenul. În schimb sunt mulţumită că acoperişul are un coş vertical, nu oblic. Ar mai fi streaşina la casă, unde mai e de lucru… Şi mărul cu fructe de lângă casă este ok, a reuşit să nu treacă cu carioca verde peste "mere".

Desenul lui Andrei

Şi cum trebuia să fie un desen de contur, a fost nevoie să o ia de la capăt, şi să mai deseneze unul… tragedie curată, dar l-am auzit… aaa, de data asta e mai simplu, le fac mai repede!

Şi a avut dreptate. S-a descurcat, şi nici liniile nu au ieşit aşa strâmbe cum mă aşteptam…

Desenul lui Andrei

Proba acestei săptămâni

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente