Andrei si desenul lui pe patratele

Ne-am chinuit un pic cu noua probă a săptămânii. A se înţelege că lucrul la Andrei a început cu o sumedenie de proteste din categoria… altă idee mai urâtă n-ai găsit? ce e concursul asta aşa greu? eu m-am săturat, vreau mai simplu!

S-a apucat de desenat, după modelul pe care aseară l-am realizat împreună. Modelul avea o mulţime de elemente, el putea să-şi aleagă ce doreşte. Dar… a colorat desenul. În schimb sunt mulţumită că acoperişul are un coş vertical, nu oblic. Ar mai fi streaşina la casă, unde mai e de lucru… Şi mărul cu fructe de lângă casă este ok, a reuşit să nu treacă cu carioca verde peste "mere".

Desenul lui Andrei

Şi cum trebuia să fie un desen de contur, a fost nevoie să o ia de la capăt, şi să mai deseneze unul… tragedie curată, dar l-am auzit… aaa, de data asta e mai simplu, le fac mai repede!

Şi a avut dreptate. S-a descurcat, şi nici liniile nu au ieşit aşa strâmbe cum mă aşteptam…

Desenul lui Andrei

Proba acestei săptămâni

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente