Cu creta pe asfalt la Expozitia de Talente

Săptămâna aceasta Năzdrăvanii s-au jucat cu creta pe asfalt. Tema a fost "de sezon", şi se pare că piticii nu visează decât la vacanţă, la mare sau la munte. Mi se pare normal… la cât aşteptau vacanţa!

Desene cu creta pe asfalt Sus e un pui mare de găină care zboară. În apă sunt două sirene, Ariel şi sora ei cu coada albastră. sunt şi mulţi delfini care anunţau că vin rechinii şi se duceau repede toţi la ei acasă. Cei care erau aproape de rechini săreau.

Desene cu creta pe asfalt Aici este în Elveţia în Alpi. E o cabană jos şi steagul Elveţiei lângă. 5 corturi lângă cabană. Lângă ultimul cort o stâncă verde. În spate sunt Alpii, cu zăpadă în vârf. Între ei sunt apeducte. Avem şi un pod peste râu şi o cascadă care curge din Alpi în rău. Şi o barcă pătrată.

Desene cu creta pe asfalt Reprezintă: mare, soare, bărcuţa, iarba, copil cu pălăriuţa pe cap şi un suc în mânuţă, nisip, găletuşă, castel de nisip

Desene cu creta pe asfalt Doi copii pe plaja isi spun unul-altuia "buna".

Desene cu creta pe asfalt Reprezinta o fetita la mare care se joaca cu lopetica in nisip…langa ea o galetusa, o mingie, o umbreluta si mult soare… (care zambeste, dar nu cred ca se vad ochisorii si gurita)…..si se vad si valurile marii in spatele ei..

Desene cu creta pe asfalt Pe plaja de aici multi copii se joaca in nisip si cu mingea; pe o patura o femeie face plaja; valurile marii sunt mari si nu se poate inota, soarele este puternic si e foarte cald…"

PS: erau si cativa fluturasi dar, pana sa facem pozele, a venit ploaia si dupa refacerea desenului nu se mai vad fluturasii…

Detaliile probei

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente