Numara si deseneaza, Editura Teora

Numara si deseneaza, Editura Teora

Din seria Cu ce mai putem umple timpul, să ne distrăm dar să fie şi util, face parte şi lucrarea de faţă. Căutam o cărticică, ceva plăcut, pe care să o adăugâm unui cadou, şi pe care să scriem o dedicaţie. Numără şi desenează, de la Editura Teora, mi s-a părut suficient de potrivită pe post de felicitare.

Desenele sunt simple şi plăcute, iar cartea merge pe principiul 3 în1. Odată înveţi să numeri, dincolo de 10 şi 20, dacă vrei să termini desenul. A doua oară colorezi, şi a treia oară înveţi să trasezi linii drepte între două puncte. Andrei a avut-o când era mai mic, nu l-a pasonat decât număratul. Pentru Irisuca trebuie să mai iau un volum, a ajuns şi ea la vârsta la care poate începe să o folosească. Ea e mai mult spre desen, număratul nu o încântă.

Numara si deseneaza, Editura Teora

Pentru o cărticică de colorat, lucrarea este ok.Grafica nu este realizată în România, este publicată sub licenţă.Coperta este din carton subţire, lucios, iar cele 64 de pagini din interior, format A5, sunt din hârtie mată, uşor de folosit şi cu creioanele colorate, nu numai cu cariocile.

Info preţ | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Teora and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente