Cu creta pe asfalt

Proba de creaţie acestei săptămâni se desfăşoară afară, pe asfalt. Năzdrăvanii sunt provocaţi să realizeze un desen cu creta colorată, cu tema "Vara". Părinţii vor avea două misiuni: prima, să delimiteze spaţiul pentru creaţie (aproximativ 1,5×1,5m), din ochi, fără riglă, şi, la final, să fotografieze dintr-un unghi cât mai bun creaţia.

În cazul în care prognoza vremii este nefavorabilă, şi desenele pe asfalt nu sunt posibile, se accepta şi desene, tot cu cretă, pe aceeaşi temă, realizate în casă, pe tăbliţa de lucru.

Sper că nu va fi cazul, pentru că distracţia la această probă va fi realizarea ei afară, în aer liber.

Spor la joacă!

… şi nu uitaţi, este ultima săptămână în care puteţi acorda un vot celor mai reuşite lucrări aflate în expoziţia de 1 iunie.

Detaliile probei

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente