Ciresele Irisucai

Ne-am făcut temele; am profitat de grevă, dacă tot am stat acasă….

Irisuca a fost încântată de temă. După vreo câteva castronele de cireşe devorate, modelajul a părut… cireaşă la ureche. Nici vorbă de cireşe 2D, ea voia să modeleze unele ca cele naturale. Mai greu cu plastilina roşie, dar a mers şi cu roz, erau un pic mai crude :D. Prima variantă a mers pe Eu ştiu, nu e nevoie să-mi arăţi. Aşa că am lăsat-o să modeleze…

Iată prima variantă, al cărei principal defect erau codiţele mult prea groase.

Cirese din plastilina

Dacă vă întrebaţi ce e jos, este o farfurioară albastră cu floricele portocalii. Cam neîncăpătoare…

Farfurie din plastilina

Apoi am trecut la lucru. Aveam nevoie de un model… Două biluţe roşii, în care am dat o gaură cu creionul, pentru a putea fixa codiţele. Apoi am făcut codiţele… şi în final o frunză.

Cirese din plastilina

Irisuca e de obicei ambiţioasă… când nu-i iese ceva, o ia de la capăt. Iar acum a muncit o oră şi mai bine. Avem o sumedenie de cireşe, unele vesele, unele triste… unele simple, cu o singură codiţă, gemene, sau chiar triple. Dar de la căldură plastilina era atât de moale, că nu le puteam pune drepte pentru poze… aşa că le-am băgat culcate la frigider, şi când s-au întărit, le-am fotografiat.

Cirese din plastilina

Normal, nu au încăput pe farfurioară…

Detaliile probei

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei, Modelaj and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente