De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Theodora N., Bucuresti, 7 ani

Câteva zile s-a tot gândit Theodora ce să deseneze la tema ’’Lumea mea cea mică e foarte diferită’’.
 În final a ajuns la concluzia că vrea mulţi copii, multe steguleţe, ceva baloane şi multe, multe floricele.
Am început să adunăm toate materialele necesare: o coală de hârtie A3; creioane colorate; carioci; acuarele; pensule şi bine-nţeles forfecuţa…fără ea nu se poate…
Ideea cu globul pământesc recunosc ca mi-a aparţinut mie…m-am gândit ca ar fi o provocare pentru Theodora să deseneze copilaşi ţinându-se de mânuţe….şi tot ce mai vroia ea să deseneze steaguri, baloane şi flori.
Globul  pământesc i l-am trasat eu cu creionul şi cu ajutorul unui castron perfect rotund (cel din care mănâncă ea floricele atunci când se uită la filmele cu printese…).
Dupa această operaţiune, Theodora s-a apucat să deseneze mulţi copilaşi cu steguleţe şi baloane în mânuţe… i-a colorat cu creioanele colorate şi cariocile; a pictat întâi globul pământesc, după care fondul, ca să nu se îmbine culorile; la sfârşit a venit rândul forfecuţei să fie folosită…a decupat din hârtie colorată foarte multe floricele, din păcate nu a avut unde să le lipească pe toate… restul care ne-au rămas le va folosi la o proba viitoare.
Sperăm că vă place ce a iesit… mami este foarte fericită că gărgăriţa ei Theodora a învăţat multe lucruri frumoase la orele de pictură de la grădi.
Succes tuturor participanţilor la concurs şi asteptăm voturile celor cărora le va place cel mai mult lucrarea Theodorei.

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă.
  2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Voturile vor fi validate numai dacă îndeplinesc simultan ambele condiţii de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

75 Comments

  1. Felicitari Theo! Ai facut un desen foarte frumos! Se vede ca ai pus mult suflet,dar…..si imaginatia a fost foarte buna. Succes in continuare. Sper sa castigi!

  2. Desenul tau este superb.
    Dumnezeu te-a inzestrat cu talent si sper ca de data asta cu mai mult noroc !!

  3. esti o nazdravana mica foarte talentata! desenul tau e foarte reusit si sper ca si tu sa reusesti mereu tot ce-ti propui! mult noroc Theodora! succes in toate!te pup

  4. Manute negre, maini subtiri si albe,
    Manute galbene, manute aramii……
    De cantecelul acesta imi aminteste desenul tau, Theo.Felicitari !

  5. Un desen inspirat in preajma Zilei internationale a copilului!
    La multi ani tie si tuturor copiilor din lume! Dani.

  6. Bravo Theodora…esti foarte talentata si ceea ce e mai important foarte perseverenta si ambitoasa.Continua asa…imi plac mult lucrarile tale.

    Alex

  7. Chiar daca tema desenului este una des uzitata, lucrarea ta, Theodora, place prin alegerea culorilor si mesajul pe care-l transmite. Felicitari si la cat mai multe lucrari frumoase!

  8. Bravo TEO…. iti tin pumnii sper sa castigi…. ptr 7 anisori esti foarte talentata si banuiesc ca si nazdravana…:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente