De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Radu V., Slobozia, 5 ani

Radu este un băieţel de 5 ani şi jumătate. Pentru el viaţa este doar joacă şi bucurie. Ca orice copil, nu realizează foarte bine ce se întâmplă în jurul lui acum. El vrea să atingă stelele, cerul, vrea să se joace cu luna, vrea să zboare ca păsările cerului, vrea să fie Tarzan, Baghera, Mowgli, Pongo, Robin Hood, tatăl lui Bambi, Prâslea cel Voinic, Ştietot şi câte şi mai câte.

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Voturile vor fi validate numai dacă îndeplinesc simultan ambele condiţii de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

34 Comments

 1. Multumim frumos tuturor! Se zice foarte bine sub titlul site-ului „mai mult despre vointa decat despre talent”. Radu stie bine de la mami ca mai important este sa te straduiesti decat ce iese in final.

 2. Votul la concursul de 1 iunie s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Radu, la 12.06.2010, ora 00:00, s-au inregistrat:

  26 comentarii valide (cu IP unic)
  34 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  26 puncte acumulate de Radu (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (33)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente