De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Marian D., Sibioara

Marian D. este elev la Şcoala cu clasele I-IV "Titus Cergău" din Sibioara. Are trei fraţi. Mama munceşte până seara, şi de multe ori atunci când ajunge acasa ei dorm. Marian este cel mai are, şi a spus că de 1 iunie îşi doreşte să stea acasă cu mama lui şi fraţii săi, aşa cum stau ursuleţii în pat lângă fetiţă. Sa ,,zacă toată ziua mângâiaţi şi alintaţi", a spus el zâmbind.

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Voturile vor fi validate numai dacă îndeplinesc simultan ambele condiţii de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

19 Comments

 1. Acum am avut timp sa-ti revad desenul. De fiecare data ma impresioneza sentimentul de dragoste neimplinita pe care il transmite! Bravo!

 2. Votul la concursul de 1 iunie s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Marian, la 12.06.2010, ora 00:00, s-au inregistrat:

  15 comentarii valide (cu IP unic)
  16 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  11 puncte acumulate de Marian(comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (18)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente