De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Denisa L., Galati, 7 ani

Desenul meu arată cum văd eu lumea când voi creşte mare. Îmi doresc să fie toate clădirile colorate frumos, maşinile să poată zbura, şi străzile să fie mai puţin aglomerate; să nu mai fie atâtea accidente.

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă.
  2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Voturile vor fi validate numai dacă îndeplinesc simultan ambele condiţii de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , .

5 Comments

  1. Votul la concursul de 1 iunie s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Denisa, la 12.06.2010, ora 00:00, s-au inregistrat:

    4 comentarii valide (cu IP unic)
    8 voturi contorizate (pe contorul de vot)

    4 puncte acumulate de Denisa (comentarii care au fost insotite de un vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente