De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Adrian C., Sibioara, 8 ani

Adrian este elev în clasa întâi, la Şcoala cu clasele I-IV "Titus Cergău" din Sibioara, învăţătoare dna Dascalu Daniela. Iubeşte foarte mult parcurile de distracţii şi dacă dinozaurii ar trăi, sigur ar fi prieten cu unul din ei. Îi plac foarte mult şi şi-ar lua cu el de ziua copilului şi animalul preferat; ar fi destul de bine educat să nu-i sperie pe ceilalţi colegi, chiar din contră, să îi ajute în cazul în care maşinuţele au vreo defecţiune.

Acum sperăm că este mai uşor de înţeles desenul lui Adrian:

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă.
 2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat.

Voturile vor fi validate numai dacă îndeplinesc simultan ambele condiţii de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

24 Comments

 1. Votul la concursul de 1 iunie s-a incheiat. Conform inregistrarilor, pentru Adrian, la 12.06.2010, ora 00:00, s-au inregistrat:

  18 comentarii valide (cu IP unic)
  25 voturi contorizate (pe contorul de vot)

  14 puncte acumulate de Adrian (comentarii care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile (23)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente