De 1 iunie, la Talente de Nazdravani: Andrei H., Bucuresti, 6.5 ani

Andrei participă la concurs doar ca invitat de onoare. Dar a muncit cu drag, iar voturile şi comentariile pe care le va primi sunt sigură că îi vor gâdila orgoliul.

A fost foarte amuzant să-şi picteze mânuţele, păcat că nu avea voie pe o coală mai mare. Şi A3 s-a dovedit prea mică pentru el.

Poate pare cam fără logică, dar desenul lui, ca orice picasso, are un înţeles. Copiii sunt la fel, indiferent de culoarea pielii, mânuţele lor au cinci degeţele. Iar steagurile… sunt colţurile lumii în care trăim.

Lumea mea cea mica e foarte diferita, concurs de 1 iunie.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

9 Comments

  1. Andrei, imi place mult ideea ta.
    Ideea ta, ca toti copiii sunt la fel e cea mai buna si e mai ales e si adevarata!

  2. Buna Andrei,
    Ce steag e cel cu bulina rosie?

    Imi place desenul tau. Felicitari.
    La multi ani de ziua copilului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente