Jean Constantin si-al lui bors de perisoare

O zi tristă… pentru toţi copiii, mai mari şi mai mici. Corabia lui Ismail şi-a ridicat Toate pânzele sus şi a plecat către o lume mai bună.

Îndrăgit de toate generaţiile, marele actor lasă în urmă o tristeţe imensă. A ştiut întotdeauna. printr-un farmec deosebit, să-şi apropie publicul. Am revăzut de curând, cu nostalgie, serialul Toate pânzele sus. L-am privit împreună cu copii, şi… ghici… tocmai Ismail este actorul lor preferat din serial. Şi mâncarea preferată? Borşul de perişoare, gătit cu muuult leuştean…

Jean Constantin nu ne-a părăsit. El va rămâne mereu alături de noi, în inimile şi amintirea noastră. Îţi mulţumim, dragă Ismail, pentru zâmbetele pe care ni le-ai dăruit!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente