Targul Jucariilor din lemn – la a III-a editie

Deşi e an de criză, şi moralul populaţiei României se prăbuşeşte ameţitor în această perioadă, nu putem totuşi să uităm de ziua copiilor. Şi, cu buget redus, tot trebuie să-i facem să se simtă centrul lumii noastre, aşa cum şi sunt de fapt.

N-am avut încă timp să vedem ce anume vom face de 1 iunie. Anul trecut am lipsit de la grădi, şi ne-am petrecut ziua împreună, la teatru. Dar anul acesta vor merge la gradi, până la prânz, şi vom vedea apoi ce facem. O păsărică mi-a ciripit cum că primăria sector 3 ar mai avea ceva fonduri, şi organizează "ceva" în parcul IOR. Încă fac săpături după detalii.

În schimb am dibuit un târg al jucăriilor din lemn.

Pe 29 si 30 mai, se desfăşoară editia a III-a a târgului Jucăriilor din Lemn! Noi jucarii educationale aşteaptă copiii să le testeze şi să îşi exerseze abilităţile de constructori sau designeri.

Însoţiţi de părinti sau bunici, copiii sunt aşteptaţi în zilele de 29 şi 30 mai, între orele 10:00 şi 18:00, în sala "Ploieşti" a hotelului JW Marriott, din Calea 13 Septembrie, Nr. 90, din Bucureşti.

Spor la joacă!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente