Colajul lui Iris

Colajul geometric al Irisucai

Terminase şi Irisuca încă de-aseară, dar nu se uscase glitterul şi nu puteam scana. Am procedat la fel, i-am desenat formele, i-am arătat modelul şi am lăsat-o să lucreze. De când s-a încălzit afară, balconul l-am transformat în atelier (Dumnezeu cu mila ce-i acolo, dar măcar nu arată aşa toată casa.) După vreun ceas-două, ca găina din poveste, iese "cotcodăcind" din balcon, arătându-mi victorioasă opera de artă.

Bine mami, dar unde scria să pui glitter?

"Păi… nu era dlăguţ fără!"

Ce mai poţi zice…

Chiar dacă sunt cam strâmbe, mie mi se pare nemaipomenit ca la 4.5 ani să asamblezi singurică tot tabloul. Dacă mă luam după ea, în tablou mai era o vulpe şi o pisică, dar la grupa ei nu se cereau elemente suplimentare. Şi încercăm să respectăm şi cerinţele, căci despre asta este vorba în joc.

 

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente