Primavara in gradina mea. Concurs de machete, la final

Concursul de machete s-a încheiat, şi odată cu el şi primăvara şi-a intrat în drepturi. Sunt sigură că a contribuit dorinţa tuturor piticilor de a simţi parfumul rămurelelor înflorite şi de a asculta zumzăitul albinelor prin flori.

Ca orice concurs, există învingători şi învinşi, chiar dacă suflet şi pasiune au pus toţi participanţii în mod egal.

Încep prin a felicita Frunzuliţele Oana şi Roxana, pentru răbdarea cu care au modelat toate gâzele de prin grădină. Frunzuliţele au adunat 16 puncte.

Pe locul al doilea, probabil cel mai greu de suportat loc, Theodora. Felicitări pentru originalitatea prezentării şi cooptarea familiei în realizarea machetei. Theo a strâns 58 de puncte.

Pe primul loc, echipa piticilor din Stâlpeni, cu 78 de puncte acumulate. Felicitări! Aş vrea sincer să fiu în clasă, când vor primi vestea cea bună. Felicitări şi doamnei învăţătoare, mai ales pentru răbdarea de a lucra în plus cu cei zece bobocei şi de a participa la astfel de activităţi. Premiul va fi trimis prin poştă, şi am rugămintea să-mi trimiteţi pe mail adresa de expediţie şi numele copiilor care au participat.

Şi, nu în ultimul rând, mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat cu un vot pe parcursul acestui concurs şi au dat dovadă de înţelegere şi răbdare privind sistemul de acordare a punctelor. Sunt conştientă că presupune mai multă atenţie şi mai mult efort, dar asigură un grad ridicat de corectitudine.

Felicitări tuturor!

Ani

Vezi pagina principală a concursului

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Primavara in gradina mea. Concurs de machete, la final « Talente… de N?zdr?vani -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente