Oua de Paste, colaje pentru copii

Începe Săptămâna Mare, şi, dacă noi, cei mari, suntem cu gândul la înroşit ouă şi la cozonaci, cei mici nu se gândesc decât la ce cadouri vor primi de Paşte. Pantofiorii cei noi, dar mai ales… ce le va aduce Iepuraşul? Oare au fost destul de cuminţi? Şi cât de mare este Iepuraşul de Paşte? În traducere, cât de mare poate fi cadoul pe care îl poate căra…?

Ca să le mai abat puţin gândurile, proba de săptămâna aceasta în cadrul Expoziţiei de Talente le cere celor mici să încondeieze trei ouă de carton. Decupează singuri, colorează, pictează sau fac colaje diverse, ei aleg.

Pentru prima dată, există un bonus de puncte la această probă, pentru copiii care vor decora şi un ou fiert.

Proba este deschisă tuturor copiilor cu chef de joacă. Mai multe detalii aici.


Ouşoarele Irisucăi:

Ou de Paste

Ouşoarele lui Andrei:

Ou de Paste

Ouşorul meu:

Ou de Paste

Un carton roşu, un fir de aţă, şi două floricele de hârtie. Neapărat puţin lipici.

 Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente