Primavara la noi acasa (1)

Primavara
Pentru că e concurs, nu se poate ca noi să lipsim. Le-am explicat copiilor că noi suntem participanţi onorifici, adică, chiar dacă câştigăm (sic!), vom renunţa la premiu. Asta pentru că nu le pot răpi satisfacţia de a strânge şi ei voturi, alături de ceilalţi Năzdrăvani. În plus că macheta noastră va ajunge la grădi, ca decoraţiune.

Şi ne-am apucat de lucru, cu mare drag. Întâi i-am pus să picteze polistirenul. cu chiu cu vai au făcut-o. Apoi Irisuca a moşmolit toate "floricelele" din pomi. Taare greu a fost la lipit, după ce-au înflorit jumătate din pomi, am trecut şi eu la lipit, căci până atunci am făcut floricele. Pentru ele din păcate nu au îndemânare, dar 4 mânuţe sunt foarte utile la răsucit hârtia. Eu doar să le asamblez.

Şi au început cu ideile… vrem şi ghiocei! Ce uşor e să spui, hai mami, nu ştii să faci un ghiocel? Ei bine, mi-a reuşit. Mai greu, e drept, dar eu zic că seamănă. Dar cât am făcut eu floricele, copiii se întreceau în idei. Andrei a vrut să facă steaguri. Le-am tăiat hârtia şi i-am lăsat să lipească. Numai că-i apucase pasiunea, şi mai aveau niţel şi se apucau să facă toată Europa. Concluzia: mai am nevoie de beţe de frigărui. Andrei a făcut România şi Spania, iar Irisuca – România, că aici e prinţul ei, şi Suedia, că de acolo e Silvia, prietena ei. Na, mi-am bagat si eu coada, ca Suedia se monta uşor :D.

Pe listă mai avem: neapărat nişte melci, puişori şi buburuze. Şi cred că planşa e prea mică pentru câte idei au ei :). Aşa că în seara asta modelăm melci.

Va urma 🙂

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cu si despre nazdravanii mei, Proiecte de primăvară and tagged , , .

3 Comments

    • la noi ningea de dimineata, bine ca ne-a „inflorit” macheta…
      mijesc eu un ochi… si comentez.. ia uite ce ceata afara…
      ceata pe naiba, ninge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente