Cutie de cadouri decorata cu floricele din hartie

Azi dimineaţă mi-am dat seama că trebuie să împachetez câteva cadouaşe. Strânse frumos ieşeau destul de mici. Chiar şi cel mai mic ambalaj era prea mare, şi se exclud cele de bijuterii. Aşadar, m-am apucat să fabric repede câteva cutiuţe pentru cadouri.

Cutia am realizat-o din carton, şi are un volum de 13cm x 8cm x 4cm. Şablonul nu a fost foarte greu de realizat, şi se asamblează simplu. Doar trebuie lipite cele patru aripioare, pe interiorul cutiei.

Pentru îndoituri, se trasează peste marcaj o linie apăsată cu ajutorul unui ac şi al unei rigle. Astfel îndoitura va fi dreaptă.

Cutie de cadou confectionata din carton

Pentru decor am realizat floricele din hârtie răsucită pe o scobitoare. La final, am adăugat puţin glitter.

Cutie de cadou confectionata din carton

Cutie de cadou confectionata din carton

Cutie de cadou confectionata din carton

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de primăvară, Proiecte diverse and tagged , , , , , , .

7 Comments

  1. nota 10 cu felicitari………….dar deja te-ai obisnuit cu aprecierile din partea mea..sper………..pupici si LA MULTI ANI! MAMICO……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente