Felicitare de 8 martie pentru mamica mea

Zilele trecute am învăţat şi eu ceva de la Năzdrăvani. Căci până la urmă, acesta e jocul. Să învăţăm unii de la alţii. Aşadar, pentru prima dată am auzit de quilling. Dar din filmuleţul demonstrativ cel mai mult m-au impresionat florile. Aşadar, am încercat. Am avut o problemă cu benzile de hârtie, căci nu erau suficient de lungi, dar a mers să folosesc şi două simultan. Mai greu cu răsucitul pe scobitoare (tnks Lili!), dar iată ce-a ieşit:

Quilling. Flori pentru felicitare de 8 martie

Ei, dar când te apucă, nu te mai opreşti. Am continuat.

Cu ajutorul perforatoarelor decorative, am realizat floricele de două dimensiuni. Merg şi decupate, dar e o muncă titanică. Puţin glitter, 3 paiete, şi felicitarea este gata.

Felicitare cu floricele realizate cu perforatoare decorative

A treia încercare a fost una mai complicată. Întâi am construit şablonul pentru felicitare. La decupaj trebuie potrivite îndoiturile, în aşa fel încât partea din stânga să se suprapună cu cea din dreapta aproximativ 5mm. De asemenea, inimioarele se crestează în adâncime, pentru a permite îmbinarea. Se decupează, apoi începe decorarea.

Colaj felicitare cu flori

Marginea inimioari am perforat-o cu inimioare. Apoi am lipit o a doua inimă, care să se vadă şi în exterior, şi pe sub inimioarele decupate. Am adăugat două inimioare roşii, care să acopere îmbinările, dar lipite cu grijă, numai pe margini.

Colaj felicitare cu flori

Interiorul se decorează după inspiraţie. Eu aveam floricele şi le-am folosit. Talent la pictură mai puţin, dar mi-am dat silinţa. Pentru exterior am revenit la quilling.

Colaj felicitare cu flori

La mulţi ani, mămico!

Alte modele la Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări and tagged , , , , , .

30 Comments

  1. Buna ziua. Sunt super felicitarile. Sunt unele chestii pe care sincer nu inteleg cum le-ai facut dar ma voi gandi la modalitati de prelucrare. Si pe blogul meu voi pune ce fac eu cu pacientii mei.
    Acum puteti vedea martisoare handmade de catre o prietena .

    • vedeti aici, de pe la minutul 1:15 explica cum se fac floricelele. mie nu mi-au iesit asa frumoase… cred ca amfolosit o banda mult prea lata, trebuia mai ingusta.

    • multumesc, am vazut ce si cum au facut. e si asta o idee de felicitare. ma gandesc ca in locul acelei ustensile de invartit hartia poate fi folosit altceva… nu stiu.. un creion ? sau betigase dinalea chinezesti ??

  2. buna!! sunt foaret frumoase felicitarile pe care le-ai facut eu nu ma pot decide cate sa fac pt bunicele mele si mama !!ti-au iesit foarte frumos !! BV !!

    • merci.
      nu cred ca conteaza cate, sau cum le faci. faptul ca primesc ceva facut de tine, din tot sufletul, este de fapt cel mai frumos cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente