Martisoare confectionate din ipsos

Năzdrăvanii s-au pus pe treabă la concursul de săptămâna aceasta. Theo tocmai ne-a făcut o surpriză tare frumoasă cu două modele confecţionate din ipsos. O albinuţă şi o libelulă. Setul este special, cu forme, ipsos şi vopseluri. Partea mai grea a fost uscarea ipsosului, două zile s-a tot învârtit pe lângă ele. Şi ca să nu fie doar un mărţişor, albinuţa (Theo zice că e gândăcel) este broşă, iar libelula este o agrafă.

Martisor confectionat din ipsos. Albinuta.Martisor confectionat din ipsos. Libelula.

Al treilea mărţişor din concurs este un ursulet din piele. S-a decupat cam greu, dar mami era pe-aproape.

Martisor confectionat din piele. Urs.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Din culisele concursurilor, Mărțișoare and tagged , , , , , , .

6 Comments

  1. salut………..setul este nemtesc, costa 10 ron si l-am achizitionat din Bucuresti, de la un TCM de pe Str. Giuseppe Garibaldi…tot acolo gasiti si niste vaze mici din portelan care pot fi pictate……sper sa mai gasiti………pupici.

    • da, daca sunt un pic mobile.
      merg si formele pentru gheata, acelea din cauciuc, se poate scoate mai usor ipsosul intarit.

  2. Pingback: Concursul: Sfârşit de iarnă | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente