Lupul si cei sapte iezi, Editura Stefan

Lupul si cei sapte iezi, Editura Stefan Printre desenele animate achiziţionate toamna trecută a fost şi "Lupul şi cei şapte iezi", un scurt metraj în limb română. M-a amuzat teribil povestea.

Bântuind prin depozitul de cărţi (deh, aşa relaxant mi se pare… liniste, multe cărţi, toate categoriile, miroase a cerneală…) îmi arunc ochii pe un raft şi zăresc o cărţulie… "Lupul şi cei şapte iezi". Editura Ştefan. Nu auzisem de ei.

Cărticica – mică, 24x22cm. 12 pagini. Dar hârtia specială, cred că undeva la 180g, un carton lucios ce pare ceruit, cu striaţii. E o plăcere s-o ţii în mână, şi este şi solidă. Hârtia, în combinaţie cu tiparul, a dat un efect extraordinar: pare că imaginile sunt pictate pe pânză. La 8.5 ron părea de necrezut.

Cartea este tradusă de Dragoş Săceanu, cred că după o variantă rusească, căci ilustraţiile aparţin lui Galin Gheorghiev şi Svetlana Kniazeva.

Lupul si cei sapte iezi, Editura Stefan

Lupul si cei sapte iezi, Editura Stefan

Am revăzut şi animaţia… şi mi-am amintit ce mi-a plăcut. Capra. În rolul de mamă eroină, cu 7 copii. Pe lângă distracţia de-acasă, suspect, capra cu şapte copii era atât de calmă… cred că trebuie să aflu secretul!

Info preţ | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente