Sa invatam Asocierea, joc puzzle educational, D-Toys

Sa invatam asocierea, joc puzzle educational oferit de D-ToysUnul dintre cele mai folosite exerciţii la preşcolari este cel legat de asocierea obiectelor, pe diferite criterii. Exercitiul meu preferat de asociere este cel în care… strângem jucăriile împrăştiate prin toată casa. Maşinuţe la maşinute, cuburi la cuburi, puzzle la puzzle, şi pot continua. Sau, toate obiectele folosite de Albă ca Zăpada şi cel şapte pitici în casuţa lor. Cel mai greu este când toate obiectele sunt aruncate în graba în ladă, şi uneori ne ia o zi întreagă să recompunem jocurile şi jucăriile.

Dar, un exerciţiu mai „civilizat” de asociere este propus de D-Toys, în varianta Să învăţăm Asocierea, din colecţia Educaţional . În cutiuţă de 17x17cm, cu 36 de piese tip puzzle, poţi asocia obiectele în funcţie de mai multe criterii în serii de câte trei piese. Ajută enorm şi conturul colorat al pieselor. Astfel, avem obiecte care luminează, aparate de zbor, unelte sau aparatură medicală. Ideea după care se face asocierea este diferită. Ai mei s-au cam chinuit un pic cu jocul, până şi-au dat seama care este logica. De exemplu, masina de spălat… i-am ajutat. Pentru că se uitau după alte aparate de prin casă. La fel, mărul şi portocala i-au derutat. La măr asociai acelaşi obiect, dar care nu mai era întreg, în timp ce la portolală – paharul de suc. Cel mai uşor a fost seria cu elicopterul, avionul şi balonul.

În schimb pe mine m-a încurcat seria cu planta, stropitoarea şi grebla. Adică stropitoare cu greblă, dar greblă cu ghiveci… greeeu mi-am dar seama, si asta pentru că… terminasem piesele :D.

Şi încă nu înţeleg ce li se pare atât de amuzant piticilor mei să le monteze. Avem mai multe jocuri din colecţie, şi se amuză copios să le înşire. Sau să amestece piesele în totalitate, pentru a complica jocul.

Sa invatam asocierea, joc puzzle educational oferit de D-Toys

Alte jocuri şi jucării

Cristina H.
Posted in Flori, fete sau baieti, carti, filme si cantareti, Jocuri și jucării and tagged , , , , .

4 Comments

  1. As fi interesata sa cumpar acest joc de la dvs. daca nu va mai trebuie. Caut de ceva vreme jocul si nu-l gasesc. V-as fi recunoscatoare 🙂

  2. Buna seara, as dori sa achizitionez acest joc „Sa invatam Asocierea, joc puzzle educational, D-Toys”. Cum pot sa o fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente