Nu Zaiet, Pogodi!

De jumătate de oră râd… şi nu mă pot opri. Aş vrea să mă opresc pentru că am febră musculară şi mă doare. Dar râd de râsul copiilor, râd când mă uit la tv… copiii tocmai au pus dvd-ul cu Nu Zaiet, Pagadi!

Au descoperit copiii o nouă plăcere. Să se uite la desene "de când eram eu mică". Bine, pentru ei e de neconceput să vezi 5 minute de animaţie pe săptămână, şi alb-negru. Ba chiar m-a întrebat piticu "Cum puteam să trăiesc aşa?!" (Bună întrebare! Mi-o pun si eu uneori, cum de aveam atâta timp liber…) Aşadar, acum ne uităm la lup şi la iepuraş. Extrem de simple, genul de desene fără cuvinte pe care le ador. Le-am tradus "Te prind eu, iepuraşule" şi acum Andreiu se laudă că ştie şi rusă. La el a şti un cuvânt înseamnă că ştii limba. Pe dvd cred ca sunt vreo 15 episoade… şi cred că porţia de râs nu s-a terminat.

Dar nu le ţinem pentru noi…

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente