Sa invatam alfabetul, joc educativ oferit de D-Toys

Sa invatam alfabetul, joc educativ oferit de D-Toys

Sunt fan puzzle. Şi, din fericite pentru mine, şi copiilor le plac. Dar uneori îmi doresc ceva mai mult decât un simplu puzzle. Şi aşa am găsit Să învăţăm alfabetul, un joc-jucărie oferit de D-Toys. Dacă nu mă înşeală memoria, exista şi o variantă cu mai puţine piese, dar cum diferenţa de preţ era nesemnificativă, am optat pentru cel cu 84 de piese.

S-au jucat cu el amândoi. Andrei n-a avut nici un fel de problemă la literele de tipar, şi asocierea cu imaginea. Foarte dificil a fost cu literele de mână, le-a luat pe asemănări, urmărind şi culoarea liniei de contur. Vina mea, l-am forţat să treacă mai departe… dar el se văita că nu înţelege ce scriu eu cu creionul pe lista de cumpărături :D. Apoi am început să extindem jocul, la despărţit cuvintele in silabe… numărat sunetele, şi i-a pierit cheful complet când am zis să facem şi propoziţii…

Iris trebuia doar să numească imaginile. La 4 ani nici n-aveam ce să-i cer.

E un joc care stă mai mult pe raft. Şi totuşi, uneori îl ia şi dă drumul la cronometru, să vadă în cât timp îl montează, să-şi depăşească recordul.

Încep să-mi placă produsele de la D-Toys. Cartonul este ok, finisajele de calitate, chiar şi tiparul depăşeşte aşteptările.

Să învățăm alfabetul, D-Toys

Alte jocuri şi jucării

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Flori, fete sau baieti, carti, filme si cantareti, Jocuri și jucării and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente